BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Ucrainean dispărut pe vf. Pop Ivan. A fost găsit după 30 de ore de grănicerii ucraineni – ACTUALIZARE

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera Maramures in zona Vf Pop Ivan , Vf Serban.

Apelul venit prin 0SALVAMONT de la o persoana din Ukraina ne informa despre faptul ca un barbat in varrsta de 35 ani a trecut ieri granita incercand sa ajunga in localitatea Bistra dar de aseara de la ora 21.00 nu s-a mai putut lua legatura cu acesta, telefonul fiindu-i inchis si intrandu-i mesageria in lb română.

Operatiunea de cautare – salvare a inceput, iar salvatorii montani impreuna cu colegii de la Politia de Frontiera vor aborda doua rute pe unde cetateanul ucrainean ar fi putut trece.

Vremea este rea, in zona semnalandu-se ceata, zapada si vant care viscoleste zapada. In functie de informatiile pe care le vom primi din teren de la salvatori vom reveni cu amanunte.

ACTUALIZARE

Prima parte a operațiunii de căutare-salvare a cetățeanului ucrainean s-a întrerupt azi dimineață în jurul orei 3.20, salvatorii negăsind nimic în zonele în care s-a făcut căutarea.

În această dimineață o nouă echipa de salvatori montani împreună cu colegii de la Poliția de Frontieră Maramureș vor aborda alte două trasee. Căutarea este dificilă fiindcă nu există coordonate, iar cetățeanul ucrainean are telefonul închis și niciunul din aparținători nu mai știe nimic de el de mai bine de 30 ore.

Condițiile de căutare sunt extrem de dificile fiind strat nou mare de zăpadă depusă, cu ceață (astfel încât azi noapte la ridicarea dronei în zona Vf Șerban salvatorii nu au reușit să vadă prea multe) iar în unele locuri este viscol, temperatura resimțită fiind în jurul – 10 grade.

ACTUALIZARE 2

In urma cu putin timp datorita excelentei colaborari dintre Salvamont Maramures, Politia de Frontiera Maramures si Unitatea Granicerilor din Ukraina a fost identificat si salvat de Granicerii ucrainieni in zona de frontiera Romania – Ukraina cetateanul ucrainean cautat de mai bine de 30 ore.

Acesta este in viata, aflat intr-o stare fizica precara datorita parcursului extrem de greu si a conditiilor meteo dificile.

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Tânăr din Coltău, cercetat pentru tâlhărie calificată şi distrugere după ce a dat buzna în casa unei femei

Vasile Dale

VIDEO: COOPERARE INTERNAȚIONALĂ, PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI CARE AR FI INTRODUS ÎN ȚARĂ ARME SUSTRASE DIN SPANIA

Redactie

VIDEO/FOTO: Iarnă și-a intrat în drepturi în Maramureș. Baia Mare acoperită de zăpadă, utilajele de deszăpezire ”ascunse” de ochii șoferilor (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.