BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Incendiu violent în Poienile de Sub Munte, izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a casei

Incendiu azi-noapte într-o zonă izolată şi greu accesibilă a localității Poienile de sub Munte. Alarma s-a dat la ora 2:45, iar primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii civil de la SVSU Poienile de sub Munte. Drumul până la locul incendiului a fost dificil din cauza zăpezii.

Ajungi la fața locului pompieri civili au reușit să localizeze rapid focul izbucnit la o bucătărie de vară. În sprijinul lor au venit și pompierii civil din Repedea, dar și pompierii militari din Vișeu de Sus.

Proprietara imobilului a suferit un atac de panică, ea a fost coborâtă cu o mașină de teren din munte și a fost predată unui echipaj medical care a transportat la Spitalul din Vișeu de Sus. În urma anchetei pompieri au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a imobilului.
Te-ar putea interesa si

EVENIMENT DE SENZAȚIE ÎN BAIA MARE: Două zile de meciuri amicale între roboții mai multor echipe din România

Vasile Dale

VREME GEROASĂ: Stația Meteo Iezer -32°C temperatura resimțită iar la Târgu Lăpuș -18°C în aer, cea mai scăzută temperatură din țară (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

EXCLUSIV SURSE – ÎNCĂ UNUL: Antonio, reținut în timp ce voia să plece din țară. Este suspect în dosarul polițistului local bătut în stradă!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult