BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Incendiu violent în Poienile de Sub Munte, izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a casei

Incendiu azi-noapte într-o zonă izolată şi greu accesibilă a localității Poienile de sub Munte. Alarma s-a dat la ora 2:45, iar primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii civil de la SVSU Poienile de sub Munte. Drumul până la locul incendiului a fost dificil din cauza zăpezii.

Ajungi la fața locului pompieri civili au reușit să localizeze rapid focul izbucnit la o bucătărie de vară. În sprijinul lor au venit și pompierii civil din Repedea, dar și pompierii militari din Vișeu de Sus.

Proprietara imobilului a suferit un atac de panică, ea a fost coborâtă cu o mașină de teren din munte și a fost predată unui echipaj medical care a transportat la Spitalul din Vișeu de Sus. În urma anchetei pompieri au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a imobilului.

Te-ar putea interesa si

Afacerea de succes pornită de un maramureşean mutat de la oraş la ţară. Îşi vinde recolta cu câteva luni mai repede decât ceilalţi producători

Redactie

PRIMARUL DIN BORŞA SE PLÂNGE DE LOCALNICI – Ion-Sorin Timiș: „Fiecare are de cumpărat ceva. Dimineaţa roșii, la amiaza pâine, seara vin”

Vasile Dale

CARAMBOL: PATRU MASINI DISTRUSE PE BD INDEPENDENTEI DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.