BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: O cameră de pe autostradă l-a dat de gol – Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Maramureș AU COORDONAT prinderea lui CHERECHEȘ

Primarul fugar încă în funcție al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins în această seară de polițiștii germani într-una din gările orașului Augsburg.

De cinci zile polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au coordonat timp de 5 zile întreaga operațiune de prindere a fugarului Cherecheș. Toate informațiile au fost transmise în timp real spre polițiștii din Ungaria, Austria, Germania și Italia.

Pe o autostradă din Germania o cameră de supraveghere trafic l-a identificat la volanul unui autoturism tocmai pe fugarul Cherecheș. Imediat nemții au transmis fotografia pentru recunoaștere spre SIC Maramureș. De aici totul a fost doar o chestiune de timp până l-au prins și încătușat.

Culmea este că ministrul de interne, Cătălin Predoiu, nu a scos niciun cuvânt despre polițiștii maramureșeni care timp de 5 zile au stat la serviciu neplătiți având un singur scop: găsirea, prinderea și extrădarea fugarului Cherecheș.

Mai mult, același Predoiu nu a scos niciun cuvânt despre faptul că inspectorul șef (aflat în concediu de o săptămână) a coordonat în prima zi toate aceste activități. Apoi i s-a retras împuternicirea și a fost trimis ca adjunct la IPJ Vaslui, fără drept de a putea contesta decizia.

Cum să spună boșiimMinisterului așa ceva când întreaga țară știe că de 8 ani Despescu and Company conduce de fapt Ministerul de Interne, dar și întreaga Poliție Română.

Nu au făcut-o cei din Ministerul de Interne, nu au făcut-o cei din Poliția Română, O FACEM NOI:

FELICITĂRI domnilor polițiști de la SIC Maramureș!!! Profesionalismul cu care ați coordonat această activitate, profesionalismul cu care ați coordonat activități polițienești în patru țări a dat roade: fugarul a fost prins și încătușat!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între un ATV și un autoturism la Văleni (Călinești). O persoană grav rănită (actualizare)

Vasile Dale

URMĂRIT NAŢIONAL: TÂNĂR DIN BRĂILA DEPISTAT DE POLIŢIŞTII SIGHETENI

Vasile Dale

PROTEJAREA VICTIMELOR: Primul ordin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii maramureşeni. O băimăreancă este protejată de nepotul său

Vasile Dale

3 mesaje

Sictirit noiembrie 29, 2023 at 7:21 am

Daca voi credeti ca predoiu si slugile lui sunt curati pe maini, i got bad news for you.

Raspunde
mo noiembrie 29, 2023 at 9:06 am

Felicitari SIC. Va puteti pune din nou la somn…

Raspunde
BAIA MARE rămâne OFICIAL FĂRĂ CHERECHEȘ: Prefectura Maramureș a primit sentința și va emite ordin de încetare a mandatului – actualizare – Stiri din Maramures noiembrie 29, 2023 at 2:22 pm

[…] Cătălin Cherecheș cu fața plină de sânge prins de polițiști în Augsburg, GermaniaEXCLUSIV: O cameră de pe autostradă l-a dat de gol – Polițiștii de la Serviciul de Investi…VOR să îl schimbe pe Dăncuș din funcția de viceprimar / primar interimar! Dăncuș: ”Le […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.