BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Fugarul Cherecheș va fi dus la închisoarea Stadelheim din München. Adolf Hitler a fost închis aici

Un răspuns al Procuraturii Generale din München arată că, deşi plasat de ieri în închisoarea Augsburg-Gablingen, Cătălin Cherecheş va fi mutat în curând închisoarea din München.

Închisoarea din München se întinde de 14 hectare, cuprinde 5 clădiri, cu o capacitate totală de 1379 – 2100 de locuri, şi este una dintre cele mai mari închisori din Germania care, de-a lungul timpului, a adăpostit infractori şi ucigaşi celebri.

Inclusiv Adolf Hitler a fost închis timp de 1 lună, între 24 iunie şi 27 iulie 1922, în această închisoare.

„Persoana va fi transferată la închisoarea din München în viitorul apropiat; condiţiile de detenţie sunt reglementate de dispoziţiile legale generale. Tribunalul regional superior din München decide cu privire la detenţia în vederea extrădării şi la admisibilitatea extrădării. De regulă, decizia se ia pe baza dosarului; în acest sens, nu este de aşteptat o audiere orală. Persoana urmărită penal este liberă să formuleze obiecţii în orice moment. În principiu, procedurile de extrădare ar trebui să fie accelerate; de asemenea, este adevărat că, în conformitate cu Decizia-cadru europeană, o decizie ar trebui să fie luată în termen de 60 de zile. Cu toate acestea, nu există un termen limită absolut”, susţine Procuratura Generală din München, potrivit Mediafax.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: După ce a depășit două vehicule, un motociclist s-a izbit de o mașină la Câmpulung la Tisa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

NU ESTE ÎN LAC! Vineri operaţiune masivă de căutare a adolescentului. Vezi ce a făcut Adrian înainte de dispariţie (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN ZONA ROMANIŢA; Două maşini s-au ciocnit sub panta de la Recea (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Procurorul german care-l cercetează pe Cherecheș aruncă bomba: ”Poate fi eliberat, să se bucure de libertate” – Stiri din Maramures decembrie 1, 2023 at 7:58 pm

[…] Fugarul Cherecheș va fi dus la închisoarea Stadelheim din München. Adolf Hitler a fost închis ai… baia marecherecheșfugarmaramureșprimar cherecheșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.