BREAKING NEWSNationalRecomandate

CRIMĂ DE O CRUZIME CRUNTĂ: După ce și-a înjunghiat soția, a pus fotografia pe Facebook

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată mortal de către soțul său, astăzi, după-masă. După ce și-a omorât soția, bărbatul a făcut poze la cadavru și a postat-o pe rețeaua de socializare Facebook.

În această după-masă, o femeie de 33 de ani a fost omorâtă de soțul său, într-o casă de pe strada Axente Sever. Se pare că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit. Între ea și soțul său a avut loc o luptă cu cuțite, în dormitor și mai apoi în bucătărie.

Crimă cumplită în Bistriţa. Imagine cu femeia ucisă, postată pe Facebook

Tragedia a avut loc sâmbătă, 2 decembrie. Circumstanţele în care tânăra de 33 de ani, care locuia în municipiul Bistriţa, a murit nu au fost elucidate încă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Soţul femeii, suspect de crimă

Conform poliţiştilor, soţul femeii este suspectat că a ucis-o. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit rănit, având la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor publicate în presa locală, cei doi s-ar fi certat la cuţite, după ce bărbatul, şofer pe TIR în străinătate, s-a întors acasă. Cei doi ar avea împreună doi copii, o fată şi un băiat, niciunul mai mare de 10 ani, relatează bistriteanul.ro.

„În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud” precizează sursa citată.

Sursa text și foto: Bistrițeanul.ro.

Te-ar putea interesa si

S-A ÎNTÂMPLAT LA UN MAGAZIN DE PE STRADA HORTENSIEI: Cum se fură prin metoda „schimbul de bani”

Vasile Dale

FOTO – Șoferul care a spulberat cu mașina un polițist a primit control judiciar (video)

Vasile Dale

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU TABĂRA DE O SĂPTĂMÂNĂ ORGANIZATA DE CAIACSMILE: DORMIT ÎN CORT, ÎNOT, DRUMEȚII ȘI MULTA DISTRACȚIE FĂRĂ TEHNOLOGIE

Redactie

1 mesaj

După ce și-a înjunghiat soția, a pus fotografia pe Facebook – Stiri din Maramures - newsflash decembrie 3, 2023 at 5:04 am

[…] Citeste continuarea pe vasiledale.ro […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.