BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie de joc şi jeg în trenul Bucureşti – Baia Mare

Pur și simplu bătaie de joc! Călătorii trenului București Nord – Baia Mare au trecut prin clipe de coșmar întreaga noapte după ce toaletele fie au fost înfundate, fie au fost închise. Și ca tacâmul să fie complet, trenul are și întârziere.

Ar fi trebuit să ajungă în gara CF Baia Mare la ora 8.48 însă au ajuns la 10.52. O întârziere de 120 minute. Călătorii ne-au spus că din Jibou nu mai au nici căldură.

Ultima dezinfecţie şi deratizare a fost efectuată în 18 noiembrie.

„Am plecat la ora 23:47 din Brașov, am ajuns la 10:40, deși trebuia să ajungem la 8:40.

Faptul că transportul este gratuit pentru elevi, eu cred că nu justifică aceste condiții mizerabile din tren precum toaletele înfundate, geamurile sparte, mizerie pe jos și frig. Este mizerabil!

Am făcut publice pozele pentru că îmi doresc ca în țara mea să se schimbe ceva, astfel încât să nu fiu nevoit să o părăsesc după terminarea liceului. 

Domnul controlor, din câte știu, nici nu a fost în tren. L-am căutat, dar nu l-am găsit.

În timpul nopții ne-am oprit pentru 45 de minute fără să știm și fără să ne spună cineva ceva”, a spus Alex, pasager în trenul București-Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOCAR CORONAVIRUS / ACTUALIZARE 2: Peste 40 de cazuri de COVID-19, la un centru al persoanelor cu dizabilități de la Poienile de Sub Munte. Centrul a fost carantinat

Redactie

ULTIMA ORĂ: Accident între Gârdani şi Rodina (FOTO)

Vasile Dale

FOTO CITITORI – CASCADORIE PE ȘOSEA / ACTUALIZARE: Au ajuns cu mașina funerară direct în curtea unui localnic din Vișeu de Sus. Şoferul era beat. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

3 mesaje

Misu decembrie 3, 2023 at 12:56 pm

Foarte rar se întâmplă ca pe sectorul Baia Dej SI invers sa fie încălzire vreodată.E anormal sa fie uneori.Am călătorit la București de câteva ori în sezonul rece,SI aproape niciodată nu a fost încălzire.De la Dej sau Cluj Napoca mai este,dar atât cât să nu ingheti.Prefer Fany,întotdeauna cald.

Raspunde
Nu contează decembrie 3, 2023 at 3:50 pm

La câtă motorina se fura normal că nu este căldură

Raspunde
nume decembrie 4, 2023 at 9:35 am

Asta nu-i o noutate. Sunt asa de cand ma stiu eu pe lumea asta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.