BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

Guvernul a alocat orașului 0 lei din fondul de rezervă! Vișeu de Sus suferă din nou în urma traseismului politic al primarului!

Pe bună dreptate, Primăria Vișeu de Sus a primit zero lei de la Guvern. Toate localitățile au primit bani din fondul de rezervă al Guvernului, mai puțin Vișeu de Sus. O comunitate întreagă suferă din nou de pe urma acțiunilor primarului.

Sursele noastre spun că acest lucru este din cauza faptului că primarul localității are format obiceiul de a trece de la un partid la altul, urmărindu-și întotdeauna doar interesele personale. După un început cu PSD, acesta a trecut la PNL fără vreo remușcare. Urmând alte alegeri și considerând că afacerile lui se pot derula mai cu “spor” alături de PSD, s-a întors la aceștia ca și cum nu ar fi plecat vreodată.

Aceste lucruri nu pot rămâne fără urmări, așa că primarul din Vișeu de Sus a rămas fără bani. Nimeni nu mai are încredere în el. Din nou, pe bună dreptate. O localitate cu potențial de a fi fruntașă în județ a ajuns la coada listei, cu 0 lei! Se datorează acest lucru proastei administrări sau incompetenței? Sau poate nu se dorește ca primarul să împartă iar banii după bunul lui plac?
Păcat, pentru că acești bani puteau fi folosiți pentru a moderniza un cartier sau chiar se puteau achita o parte din datoriile pe care tot primarul le-a lăsat în spatele primăriei.

Conform informațiilor publicate în mass-media locală reiese faptul că cele mai mari datorii ale primăriei ar fi întocmai către firmele de casa ale primarului, fapt care face ca Primăria Vișeu de Sus să fie cea mai datoare din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un băimărean a suferit multiple arsuri într-o explozie la Zalău

Redactie

VIDEO: ”Sus inima la TRICOLOR” – Andreea Ștefania Domuța, agent de poliție la Penitenciarul Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tatăl care și-a ținut fiica o lună în propriile fecale până a făcut necroză a fost pus în libertate, în Maramureș | Medicii psihiatri spun că bărbatul are discernământ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult