BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MARAMUREȘ: Pieton accidentat mortal de un autoturism la Rona de Sus (EXCLUSIV / ACTUALIZARE)

Seria nenorocirilor pe șoselele din Maramureș nu se mai oprește. Tot în această seară, o altă tragedie a avut loc pe drumul național 18 pe raza localității Rona de Sus.

Conform informațiilor noastre un șofer în vârstă de 23 de ani din Crăciunești a surprins și accidentat mortal un bărbat din Rona de Sus în vârstă de 67 ani. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șoferul a fost testat rezultatul etilotestului fiind negativ.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 5 decembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier in comuna Rona de Sus.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre municipiul Sighetu Marmației, a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de 67 de ani, aflat în calitate de pieton.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

HAIDA HAI ÎN MARAMU: Festivaluri, tradiții, concerte și voie bună în weekend la Asuaju de Sus, Suciu de Sus și Vișeu de Sus

Vasile Dale

Online sau Offline? Argumentele pentru a alege un cazinou online

Vasile Dale

LEGISLAȚIE SCANDALOASĂ – INFORMAŢII NOI DESPRE BĂTAIA DE LA LIDL: Toate persoanele implicate în scandal au fost eliberate

Vasile Dale

2 mesaje

Stetco ioan decembrie 6, 2023 at 11:04 pm

Salut domnule

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.