BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU BĂTUT PALMA? Va fi fostul ministru PLM candidatul AUR pentru funcția de președinte a CJ Maramureș?

Deputatul AUR de Maramureș, Darius Pop și fostul ministru al educației, fostul senator Liviu Marian Pop (ex-PSD) s-au întâlnit la ceas de seară la o terasă din Baia Mare.

Gura lumii vorbește că s-ar fi discutat înrolarea fostului senator de Maramureș în Partidul Alianța pentru Unirea Românilor. S-ar fi discutat și susținerea candidaturii fostului ministru ”PLM” sau ”Genunche” pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Maramureș. O fi bătut palma cei doi, rămâne să aflăm cât de curând.

Pop, originar din Vișeu de Sus, profesor de matematică, a intrat în PSD din postura de sindicalist. A fost de patru ori ministru în guverne PSD: ministru pentru Dialog Social (mai 2012-decembrie 2012 și decembrie 2014 – noiembrie 2015) și ministru al Educației (mai 2012 – iunie 2012 și iunie 2017 – ianuarie 2018). A fost senator PSD în mandatele 2012-2016 și 2016-2020.

În prezent, fostul ministru Pop, conducere Partidul Alianţa pentru Patrie (înființat de Liviu Dragnea). APP a fuzionat prin absorbție cu partidul Forţa Identităţii Naţionale care este condus de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer. Cele două partide vor forma o alianţă cu AUR la alegerile de anul viitor.

Darius Pop, deputat este președintele AUR Maramureș din decembrie 2019, de profesie toboșar. Este un susținător frenetic al președintelui AUR, George Simion. Conform jurnaliștilor de la g4media.ro, Darius Pop a folosit frecvent apelativul ”Căpitanul” la adresa președintelui Simion. Această formulă era folosită în trecut de legionari la adresa lui Corneliu Zelea Codreanu, șeful Gărzii de Fier. De asemenea, Pop a recunoscut într-un comentariu pe facebook că este un admirator al mareșalului Ion Antonescu, pe care Statul Român l-a catalogat în mod oficial, criminal de război.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Un puţulică de 18 ani a încercat să violeze o femeie într-o frizerie din Vişeu de Sus

Redactie

Sas Dacian, candidatul Forţei Drepte la funcţia de primar al oraşului Ulmeni

Redactie

URMARE AGRESIUNE: URECHIOSUL A FOST ARESTAT PREVENTIV. VICTIMA OPERATA PENTRU A TREIA OARA (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.