BREAKING NEWSNationalRecomandate

DRAMĂ: ANDREEA (26 ANI) și-a pus capăt zilelor într-o lemnărie. Un copilaș a rămas orfan

Tragedie marți seara în orașul Ardud din județul Satu Mare. Andreea, o tânără în vârstă de 26 de ani, a fost găsită fără suflare într-o lemnărie. Drama este cu atât mai mare cu cât tânăra avea un copilaș de doar patru ani, iar aceasta și-a sărbătorit recent și ziua de naștere. Gestul acesteia a fost un adevărat șoc pentru cei care au cunoscut-o și nu le vine să creadă că aceasta a ales să își încheie socotelile cu viața.

”Nu pot să cred și este greu de acceptat! Ai fost mereu atât de optimistă si încrezătoare. Andreea, mamă, Dumnezeu să te ierte! Noi nu te vom uita niciodată!”, este doar unul dintre zecile de mesaje transmise de către cunoscuții sătmărencei.

Totul s-a întâmplat marți seara în orașul Ardud din județul Satu Mare. Tânăra în vârstă de 26 de ani a revenit recent (circa trei luni) în țară, împreună cu familia. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că sătmăreanca ar fi suferit o depresie în urma reîntoarcerii în țară. Aceasta este și prima ipoteză a anchetatorilor, care cred că tânără și-a pus capăt zilelor pe fondul depresei suferite.

Tânăra a fost găsită într-o lemnărie, de lângă niște blocuri de locuințe, dar din păcate a fost mult prea târziu. Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea realizării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate care a fost cauza decesului. Polițiștii sătmăreni au deschis o anchetă în acest caz, dar fără semne de violență, nu există suspiciuni că ar fi vorba despre altceva decât un suicid.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

CARAMBOL CU TREI AUTOTURISME LA HIDEAGA / VIDEO: În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime

Redactie

Deputatul Adrian TODORAN: Programul de guvernare al PMP are aproximativ 200 de proiecte și măsuri pentru dezvoltarea României

Vasile Dale

COD ROŞU de ploi torenţiale la Vişeu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.