BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: O casă din Mireşu Mare a ars ca o torță. O femeie imobilizată la pat găsită carbonizată. Fiul victimei internat la psihiatrie (actualizare)

Un incendiu a izbucnit în Miresu Mare, la o casă de locuit. La faţa locului primii au ajuns pompierii civili din Mireşu Mare, apoi echipaje ale Detaşamentului Baia Mare, ale Punctului de Lucru Şomcuta Mare şi un echipaj SMURD şi Secţia Fărcaşa cu un echipaj de stingere.

Din informatiile oferite de apelant, se pare ca o persoană ar fi surprinsă în casă. Incendiul se manifestă generalizat.

După ce au pătruns în casă, pompierii au găsit o persoană carbonizată. Este vorba despre același imobil în care în luna aprilie 2023 a fost găsită o tânără cu probleme medicale care era ținută în condiții mizere.

Ce spune Poliția

Astăzi, 9 decembrie, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit, în urma unei sesizări prin apel 112 la un incendiu produs pe strada Speranței din Mireșu Mare.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor criminaliști și de investigații criminale, după stingerea incendiului, a fost identificat într-o încăpere, pe un pat, cadavrul unui femei de 77 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Un barbat de 56 de ani, fiul persoanei decedate, a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării unor investigații de specialitate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Percheziții în Maramureș într-o cauză privind obținerea ilegală de fonduri publice

Vasile Dale

VIDEO – Crăciun în Maramureș 2022 a fost o reușită deși a plouat cu ”găleata”

Vasile Dale

Fereastra ADF și ASO Design – cel mai reprezentantiv showroom din România, te întâmpină cu PRODUSE PREMIUM pentru locuința ta

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.