Important

FOTO: Un băieţel de 6 ani, felicitat de ziua sa de jandarmii maramureşeni

David este un băieţel foarte simpatic, iar azi a împlinit frumoasa vârstă de 6 ani. Ca orice copil de vârsta lui, este pasionat de mașini și supereroi, însă cel mai mult îi plac mașinile Jandarmeriei și jandarmii.
David visează să ajungă și el jandarm într-o zi, „să se lupte cu oamenii răi și să devină un erou”, așa cum el însuși spune.
„Așa că azi, de ziua lui, am procedat la executarea celei mai frumoase misiuni și anume aceea de a-i face o surpriză plăcută de care să își amintească cu drag. Fără să stăm pe gânduri, cu un tort și am ajuns la petrecerea lui pentru a i-l oferi și a-i cânta La mulți ani. Bucuria dar și surpriza de a-și întâlni eroii în carne și oase tocmai de ziua lui, au fost cel mai prețios cadou pentru David care ne-a îmbrățișat îndelung și ne-a mulțumit cu lacrimi în ochi pentru această şi aşteptăm cu nerăbdare să te faci mare şi să devii colegul nostru”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș a demarat două proiecte de 38,7 milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență și Spitalul de Boli Infecțioase, finanțate prin PNRR

Vasile Dale

LICEUL INTERNAŢIONAL BAIA MARE: Informare și prezentare a posibilității de aplicare la o universitate de top în străinătate

Redactie

Rezervație de zimbri, în comuna Băiuț

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult