BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

URMARE PERCHEZIȚII: Traficanții erau fără scrupule: Se foloseau de minori pentru a-și vinde drogurile. Nevestele liderilor jelesc lângă bolizi de mii de euro

Revenim cu detalii despre perchezițiile care au avut loc astăzi dimineață pe strada Păltinișului din Baia Mare, dar și în municipiul Satu Mare, Vama (Satu Mare) și Negrești-Oaș (Satu Mare). Au fost circa 30 de localii vizate de procurorii DIICOT în această acțiune, iar zeci de persoane au fost săltate de mascați. O parte dintre aceștia au fost duse la audieri la Satu Mare în calitate de suspecți, iar alții în calitate de martori.

Conform surselor noastre liderii traficanților erau fără scrupule. Aceștia se foloseau de minori, inclusiv de propriii lor copii, pentru a-și vinde marfa în special în rând liceenilor din Baia Mare, Satu Mare sau Negrești Oaș.

În aceste momente sunt la Poliția Satu Mare mai mulți tineri care vor fi audiați în calitate de martori. 5-6 persoane vor fi cel mai probabil reținute pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie duși în fața judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Trebuie să spunem și faptul că în zona sediului IPJ Satu Mare unde sunt audiați traficanții s-au adunat și mai multe femei care au început să își jelească iubiții. Bineînețeles, ”obiceiul jelirii” a avut loc în preajma bolizilor de lux de zeci de mii de euro, unele înmatriculate în străinătate (Germania).

Așadar nu ne mai mirăm că prin vânzarea celui mai ieftin drog din lume unii șmecherași fac averi uriașe din care își permit să trăiască în lux și opulență. Când vom avea oare legislație clară în ceea ce privește astfel de infractori care distrug viețile a mii și mii de adolescenți?

vom reveni cu detalii despre acest subiect

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – ELIMINATI DIN BAC. UN BORSEAN A PREDAT TELEFONUL DUPA CE EXAMENUL INCEPUSE

Vasile Dale

Asirom plătește despăgubirea pentru biserica din Borșa distrusă în urma unui incendiu

Vasile Dale

Măsuri luate în mai multe localităţi din Maramureş pentru diminuarea riscului de infectare cu SARS-CoV-2

Redactie

1 mesaj

VIDEO/FOTO: Cocaină și cristal pentru sex cu minori! Totul era coordonat de un bărbat aflat în arest la domiciliu – Stiri din Maramures decembrie 10, 2023 at 5:53 pm

[…] URMARE PERCHEZIȚII: Traficanții erau fără scrupule: Se foloseau de minori pentru a-și vinde dro…ULTIMĂ ORĂ: Percheziții de amploare ale mascaților din Satu Mare pe strada Păltinișului din Baia Mare, dar și în Negrești-Oaș și Satu Mare (FOTO) act sexualbaia maredrogurimaramureșpolitiesex contra droguristiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.