BREAKING NEWSImportant

A FOST DE VIS: Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători, ediția a VI-a (VIDEO)

Și de această dată Ovidiu Bayza, administrator Imobiliare Bayza a reușit să adune sub același acoperiș zeci de oameni super faini, puși pe distracție dar și sprijin pentru prietenii necuvântători. Restaurantul Stadion din Baia Mare a fost gazda perfectă pentru un eveniment care s-a desfășurat cu ”casa închisă”.

Cei 200 de oameni faini s-au simțit minunat și au dansat pe ritmuri de folk, pop, rock, blues, funcky disco. Au răspuns prezent: Figure of Funk, Grup Folk Cuarț, Blues Lovers, Nora Denes and Band, Radu Iaszberenyi Band.

”V-am spus că a fost de poveste! Și chiar așa a fost după cum mi-au spus toți care au participat.Până primim imaginile oficiale, prietenul meu Strebeli Roland m-a surprins cu această mică prezentare cu o parte din ceea ce a fost aseară. Și a fost ceva de vis! Priviți doar publicul, cântăcioșii, toată atmosfera!” sunt cuvintele pe care Ovidiu Bayza le-a transmis tuturor pe rețelele de socializare.

Scurt RAPORT al Organizatorului

Conform transparenței la care țin foarte mult și după discuții cu cei care se ocupă cu protejarea sufletelor fără stăpân, prietenii noștri necuvântători, am decis ca suma de 12.550 lei să fie împărțită astfel:

– Suma de 4.350 lei va merge către Fight for Animals Baia Mare.

– Suma de 4.000 lei va merg către Salvati Animalele.

– Suma de 2.000 lei va merge către Adapostul de caini din Baia Mare

– Suma de 2.200 lei va merge către Miticus Denis Angel care este împreună cu doamna Anna Kala.

Mulțumim frumos încă o dată, tuturor celor care au contribuit prin orice formă la ajutorarea prietenilor noștri ai tuturor, necuvântătorii!”

Te-ar putea interesa si

De 1 iunie, PNL Baia Mare și deputatul Călin Bota le oferă un spectacol de teatru și multe surprize copiilor maramureșeni

Vasile Dale

SURSE, DIN SCENARIU ROȘU – PANDEMIE COVID-19 DE WEEKEND: Nunta unui ofițer ISU din Vișeu de Jos ținută la Vișeu de Sus (actualizare)

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție pe numele unui băimărean pentru că a ameninţat femeia cu care are un copil

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.