N-am cuvinte ca să-mi exprim bucuria și să vă mulțumesc tuturor pentru suport și implicare. Am fost mai mult decât uimit, să vă văd prezenți într-un număr atât de mare. Această primă ediție a Concertului de Colinde „Acasă de Crăciun” a fost un succes remarcabil și totul se datorează vouă
Așadar, dați-mi voie să vă mulțumesc în primul rând vouă, comunității din Leordina și, spre uimerea mea, a unui grup de consăteni plecați în străinătate care s-au mobilizat și au contribuit și ei pentru buna desfășurare a evenimentului. De asemenea, mulțumirile mele Domnului Primar Ioan Nistor pentru deschidere și sprijin la îndeplinirea acestui concert, Domnului Viceprimar Gheorghe Cocârcă pentru suport și implicare, Domnilor Sandu Tăut și Florin Tăut care, prin bunăvoința lor au reușit să ne ofere cadou acest minunat brad. Mulțumiri aduc atât consilierilor locali, cât și personalului angajat al Primăriei Leordina pentru contribuții și pentru mobilizarea exemplară în reușita evenimentului. Am avut câteva discuții cu, conducerea Primăriei Leordina ca de la începutul anului viitor, să fie supus la vot în cadrul unei ședințe de consiliu local, ca Ansamblul Folcloric „Codrișorul” să ia ființă și oficial, sub egita Primăriei Leordina. Ne vor ajuta financiar în unele deplasări viitoare și vor încerca să achite și ei o parte din taxa pentru cursurile de dans. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat. Domnule Director al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Leordina, Sorin Druțu, vă mulțumesc că ne-ați primit cu brațele deschise și ne-ați pus la dispoziție această locație. De asemenea, țin să vă informez că domnul director a dispus de o sumă de bani prin programul PNRAS care se derulează pe o perioadă de 3 ani și ne-a sărit în ajutor cu o comandă de cămăși tradiționale pentru o parte din copilașii Ansamblului Folcloric Codrișorul. Am promisiunea dânsului, că încă o parte din următoarea tranșă de bani de anul viitor, va fi pentru completarea stocului de cămăși. De asemenea, Domnul Director Sorin Druțu mai vine în sprijinul Ansamblului Folcloric „Codrișorul” cu o sumă de bani, tot prin proiectul PNRAS, pe care vrea să o folosească spre plata cursurilor de dans, pe o anumită perioadă de timp. Sincerele mele mulțumiri pentru această implicare și pentru finanțări. Mulțumirile mele cadrelor didactice pentru suport și implicare, mii de mulțumiri părinților acestor copii frumoși, care ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit acest proiect, prin implicare, dedicare și sprijin. Mulțumesc de asemenea lui Alin Popan și tatălui său Gabor Popan, că ne-au venit în sprijin cu caleașca și calul care l-au adus pe Moș Crăciun la finalul concertului ca să împartă cadouri la toți copiii. Mulțumesc domnului Gheorghe Rac că ne-a sărit în ajutor și ne-a pus la dispoziție această platformă pe care am transformat-o într-o mică scenă. Acompaniamentul și sonorizarea sunt oferite de prietenii noștri Gheorghe Mițiți și Ioan Rus.
Mulțumiri aduc si Părintelui Parohiei Ortodoxe Sfinții Arhangeli Mihail și Gavril din Leordina, pentru tot suportul și implicarea spre buna desfășurare a evenimentului.
Sincerele mele mulțumiri și aprecieri artiștilor pentru deschiderea și entuziasmul de a lua parte la această primă ediție a concertului de colinde. Dragi artiști, vă mulțumesc pentru solidaritatea voastră și vă apreciez pentru faptul că voi sunteți păzitorii tradițiilor noastre strămoșești.
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc și următoarelor societăți comerciale care ne-au sărit în ajutor:
– Magazinului La Doi Păși din Petrova pentru o reducere substanțială la achiziționarea cadourilor
– Brutăria Hontău Petrova pentru 300 de gogoși oferite cadou
– Restaurant KM 108 pentru contribuție financiară
– Nicomi Smart Vision – Calitatea ne recomandă, contribuție financiară
– Leordean Electric – instalațiile și accesoriile electrice
– Amenajări Interioare Ioan Leordean – contribuție financiară
Mulțumesc Asociației Drag de Maramureș pentru prezența și care are ca obiective principale promovarea, valorificarea și conservarea patrimoniului local. Prin intermediul Atelierelor de Creație, copiilor participanți li se insuflă dragostea față de autenticitatea satului maramureșean, importanța păstrării tradițiilor, obiceiurilor și perpetuarea acestora. Pe lângă Atelierele de creație și activitățile extracuriculare, Asociația și-a propus să realizeze o serie de activități remediale, la care să participe copii din medii defavorizate și familii monoparentale, iar pentru aceasta ne cere sprijinul !
Incă o dată, mii de mulțumiri vouă Leordenilor, a fost evenimentul vostru. Sper că v-ați bucurat cu drag de el!
Sărbători Binecuvântate!