BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Locomotiva unui tren de călători a luat foc în mers între Petrova şi Leordina. Conductorul, preluat de echipajele SMURD

Incident feroviar grav petrecut în urmă cu puţin timp între localităţile Petrova şi Leordina. Locomotiva unui tren de persoane de pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Cluj – Bucureşti a luat foc în mers. Cu greu a reuşit mecanicul să oprească garnitura. Conductorul trenului a reuşit să evacueze toţi călătorii, doar că a suferit un atac de panică.

El a fost preluat de un echipaj SMURD sosit la faţa locului care i-a acordat îngrijiri medicale, apoi a fost transportat la spitalul din Vişeu de Sus.

În acest moment traficul feroviar înspre Sighetu Marmaţiei este oprit şi deocamdată nu se ştie cei circa 70 de călători cum vor ajunge la destinaţie.

La faţa locului au intervenit pompierii Secției Vișeu, cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

ACTUALIZARE

Reprezentanții CFR au trimis o locomotivă pentru a tracta vagoanele cu călători din Maramureș. Menționăm faptul că trenul circula pe relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca și avea în componență și două vagoane cu călători pentru București. Aceste vagoane urmau să fie preluate de la Beclean de trenul din Baia Mare. Călătorii au plecat spre Beclean cu 150 minute întârziere.

Conductorul trenului este în afara pericolului la Spitalul din Vișeu de Sus. Bărbatul a suferit o intoxicație ușoară cu fum, dar și un atac de panică.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Intervenție la un incendiu produs la o locomotivă

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Vișeu de Jos, au fost sesizați de către un lucrător al Stației CFR Vișeu de Jos cu privire la faptul că, a izbucnit un incediu la o locomotivă, pe raza comunei Petrova.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că la o locomotivă, ce tracta trenul regio, care cirucla pe relația municipiul Sighetu Marmației-localitatea Beclean pe Someș, din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică din sala motoarelor, s-a propagat un incendiu.

La fața locului a fost prezent un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, care a lichidat incendiul.

Mecanicul de locomotivă, respectiv un bărbat în vârstă de 46 de ani din Vișeu de Jos, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Circulația feroviară a trenului regio implicat în eveniment a fost afectată, având o întârziere de 150 de minute.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA BOTIZ: Polițiștii au încătușat doi tineri. DSP Satu Mare a refuzat să îi testeze pentru COVID-19

Vasile Dale

ARESTAT: Un sighetean a fost prins de cinci ori conducând fără permis și o dată cu permis fals

Vasile Dale

TÂRGU LĂPUŞ: Elevi chiulangii găsiți în localuri de polițiști și profesori în timpul orelor

Redactie

1 mesaj

Panică într-un tren cu călători pe ruta Sighetu Marmației – Cluj-Napoca. Locomotiva a luat foc în mers | www.actualdecluj.ro decembrie 15, 2023 at 12:43 pm

[…] vasiledale.ro, trenul circula pe relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca și avea în componență și două […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.