BREAKING NEWSImportantNational

Poliţistul din Jibou prins cu droguri, dat afară din Ministerul de Interne. A recunoscut că a cumpărat și consumat stupefiante cu prietenii săi

Poliţistul din Jibou, prins anul trecut cu droguri, a fost dat afară din Ministerul de Interne. După un proces care a durat luni de zile, timp în care agentul a fost pus la dispoziţia inspectoratului Sălaj, acum a venit şi decizia finală.

Decizia finală a venit în urmă cu două zile, asta după ce la aflarea veștii agentul a depus o contestație care a fost între timp respinsă.

Bărbatul era polițist în orașul Jibou și a fost cercetat penal într-un dosar DIICOT Sălaj.
Ar fi recunoscut într-un final că a cumpărat și consumat droguri împreună cu prietenii săi. Pe 20 septembrie, agentul de poliție a fost achitat pentru comiterea infracțiunii de omisiune a sesizării organelor judiciare.

Practic, a fost acuzat că deși știa că cei din jurul lui se drogau nu a raportat superiorilor, însă pentru acest lucru nu va răspunde în fața legii. Tot anul acesta a fost cercetat și sancționat disciplinar cu mustrare scrisă pentru pentru postarea în mediul online a mai multor videoclipuri în care avea un comportament necorespunzător.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reies mai multe ilegalități comise de agent. În perioada septembrie 2021-februarie 2022, Brândușe Mihai a cumpărat și a consumat de mai multe ori substanțe interzise sub formă de cristal.

Sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO: Copiii băimăreni, familiarizaţi cu atribuţiilor poliţiştilor, în orăşelul copiilor din parcul Regina Maria

Redactie

ULTIMA ORA: MOTOCICLIST IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT PE STRADA MINERILOR (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

POLIŢIŞTII RUTIERI MARAMUREŞENI ÎN ACŢIUNE: 21 de infracțiuni rutiere, din care 11 pentru consum de alcool

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.