Sport

MINIFOTBAL. CUPA ASCO 2023 IN MEMORIAM LULU DERZSI: Sport Team Baia Mare pierde finala după loviturile de departajare

Competiția denumită și „Moș Nicolae”, a fost organizată în 16 decembrie de echipa ASCO CF Baia Mare, în memoria fostului portar al acestei echipe Lulu Derzsi. Meciurile s-au desfășurat în Sala de Sport a Liceului Economic ,,Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

Echipa Sport Team Baia Mare a fost repartizată în Grupa A, alături de ASCO 1, Smart Boys și Music Boys, toate din Baia Mare, din cealaltă grupă B făcând parte echipele ASCO 2, Cristal Dream Team, Lulu Blue Team și Foci Gaska și acestea din Baia Mare.

Cu doua victorii în grupă (1-0 cu Smart Boys – gol Ionuț Pop și 3-2 d.p., cu ASCO 1), Sport Team s-a calificat în semifinală, unde a trecut tot cu 1-0 (gol Ştefan Dărăban), de Cristal Dream Team.
În cealaltă semifinală Lulu Blue Team a trecut cu 3-2 d.p., de Music Boys.

Finala dintre echipele Sport Team și Lulu Blue Team a fost foarte disputată. Primii care deschid scorul sunt cei de la Lulu Blue Team, iar cu un minut din timpul regulamentar, Sport Team egalează prin Cristian Bărbos. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde Sport Team a ratat o lovitură de la 7 metri și s-a clasat pe locul II.

Clasament:

  1. Lulu Blue Team
  2. Sport Team
  3. Music Boys
    Pe lângă locul secund obținut de echipa Sport Team, aceasta a mai primit și o diplomă pentru cel mai tehnic jucător al echipei, Daniel Gheighiș.
    Lotul echipei Sport Team: Edi Costin, Gheorghe Mateaș, Ciprian Coste, Vasile Terec, Ionuț Pop, Florin Florea, Daniel Gheighiș, Ovidiu Dărăban, Bogdan Bîrle, Ștefan Dărăban și Cristian Bărbos. Coordonator Ioan Marchiș.
    Arbitraj foarte bun prestat de Cristian Gheighiș și Rebeka Moldovan.
    Felicitări ASCO CF pentru organizare și odihnă veșnică Lulu DERZSI!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Sport Team Baia Mare: Împreună „Am alergat în sprijinul lor”. Bani, alimente şi îmbrăcăminte pentru mai multe familii nevoiaşe

Redactie

Aleargă la Baia Mare Half Marathon şi Rotary Club Baia Mare va planta un copac pentru fiecare kilometru parcurs

Redactie

CUPA ROMÂNIEI: Vezi programul confruntarilor din faza judetean a competitiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.