BREAKING NEWSImportant

Cinci păcănele de Anul Nou de încercat în perioada sărbătorilor

Dacă ai timp liber de sărbătorile de iarnă și vrei să-l umpli cu o activitate distractivă, atunci sloturile pot fi alegerea potrivită. Printre cele mai popular jocuri de noroc, păcănelele așa cum mai sunt cunoscute au avantajul că pot fi jucate de oriunde, oricând, iar temele inedite nu fac decât să ducă distracția la un alt nivel.

Atunci când au timp liber, oamenii caută să îl umple cumva, iar datorită tehnologiei avansate acum se pot distra de acasă prin intermediul jocului de noroc favorit. Teme diferite, moderne și cu o poveste în spate, jocurile de noroc sunt atât de ușor de accesat încât un dispozitiv mobil sau un laptop sunt suficiente pentru a juca unul din cele peste 3.000 de jocuri disponibile la slot v licențiat romania, unul dintre operatorii de jocuri de noroc de top care oferă acces 24 de ore din 24 către o minunată lume a distracției.

Deși există nenumărate jocuri de masă pe care pasionații le pot accesa, păcănelele sunt cele mai căutate pentru că sunt ușor de înțeles și nu implică reguli speciale. Principiul de funcționare este unul simplu și ușor de înțeles așa cum poți să descoperi singuri dacă încerci cele cinci jocuri pe care le recomandăm de încercat în perioada sărbătorilor de iarnă:

Chinese New Year

Chinese New Year este un joc plin de culoare pe care furnizorul Play n Go l-a lansat în anul 2014 și care încă este la căutare. Practic, descrie prin intermediul grilei de joc cum se sărbătorește Anul Nou Chinezesc. Se joacă prin intermediul a cinci role, trei rânduri și 15 linii de plată, iar cu puțin noroc sunt obținute și recompense de diferite valori. Animalele sunt simbolurile specifice temei jocului. Tigru, porcușor, cocoș, câine, iepure și alte animale pot să apară pe ecran. Dragonul este un simbol aparte pentru că duce o recompensă ce ajunge până la 150 X miza folosită.

New Year Bash

Dezvoltatorul Habanero nu a putut rata ocazia de a lansa un slot cu tema Anul Nou și astfel a apărut New Year Bash. Jocul și-a făcut apariția spre sfârșitul anului 2021 și este petrecerea de Revelion expusă prin intermediul simbolurilor sale. Statuia Libertății, celebrul ceas Big Ben din Londra, cât și alte zone spectaculoase și cunoscute unde se sărbătorește trecerea dintre ani sunt evidențiate prin câteva pictograme. Printr-o combinație de simboluri identice succesive se pot obține și premii ce ajung până la 21.265 X miza folosită în runda respectivă.

New Year Riches

New Year Riches este unul dintre cele peste 360 de jocuri pe care compania Play n Go le-a lansat în cei 23 de ani de activitate. Ecranul te face să te simți la înălțime pentru că este un oraș văzut din avion, iar simbolurile specifice temei jocului sunt nelipsita șampanie cu pahar de cristal, cât și diferite locații din lume precum Taj Mahal, Statuia Libertății, Big Ben și altele care într-o combinație fericită aduc cadouri de până la 5000 X miza. Aventura se desfășoară prin intermediul celor cinci role, trei rânduri și douăzeci de linii de plată.

Majestic Winter

Din 2014 și până în prezent, dezvoltatorul Spinomenal a reușit să lanseze peste 500 de produse destinate industriei jocurilor de noroc, iar Majestic Winter se regăsește printre ele. Este un joc specific perioadei de iarnă, unde în prim-plan sunt animalele din zonele înghețate. Acesta este și motivul pentru care pe grila de joc formată din cinci role, trei rânduri și 25 de linii de plată apar morse, urși polari, bufnițe polare și alte simboluri. Jocul se desfășoară pe un ecran unde este expusă apa de sub stratul înghețat și chiar poate fi zărit un urs polar care se joacă în apa rece.

Stunning Snow

Se spune că în noaptea de Anul Nou se consumă struguri, iar fructele sunt un subiect popular în industria jocurilor de noroc și fac parte din suita de simboluri care se regăsește în slotul Stunning Snow al furnizorului BF Games. Potrivit de Crăciun, de Anul Nou și pe toată perioada iernii, slotul are fructele ca temă. Acțiunea are loc pe un ecran înghețat alcătuit din cinci role, trei rânduri și 20 de linii de plată pe care își pot face apariția simboluri precum 7 roșu, Stea Aurie, Portocale, Pepeni, Cireșe, Lămâi, Prune.

Pentru că există zeci de jocuri cu tema sărbătorilor de iarnă și poate ești ocupat să cauți ceva ce ți se potrivește, îți prezentăm cinci păcănele de Anul Nou pe care le poți juca de sărbători.  

Te-ar putea interesa si

IPJ Maramureș confirmă pentru BaiaMare24.ro! Trei minori abandonați de șoferi. Fetița împușcată

Vasile Dale

ANTREPRENORUL ALI SYMPOSIUM, SINGURUL ROMÂN invitat la evenimentul anului în SUA: Pool Party-ul organizat de RICK ROSS

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Străzile din Sighet s-au transformat în adevărate canale navigabile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.