BREAKING NEWSSport

DARURI DE CRĂCIUN: Sport Team împreună cu încă patru echipe de fotbal au contribuit pentru ajutorarea a trei familii cu probleme deosebite


În prag de sărbători, la inițiativa echipei de fotbal old boys Sport Team Baia Mare, s-a organizat un turneu caritabil de minifotbal, având ca scop strângerea de bani în vederea ajutorării unor familii cu probleme deosebite.

La turneul dotat cu Cupa Moș Nicolae, care a avut loc la Recea, au participat echipele Smart Boys, Neighbors Team, ASCO CF și echipa gazdă, Sport Team, toate din Baia Mare, echipe care au contribuit cu sume de bani pentru scopul menționat mai sus.

Pe lângă cele patru echipe participante, la suplimentarea sumei de bani a participat și echipa parteneră Fan Sport Baia Mare, iar Asociația „ION al ANEI” din Stremț a contribuit cu îmbrăcăminte.

Astfel, prin ziarul online eMaramureș au fost identificate trei familii cu probleme deosebite, cărora le-au fost cumpărate alimente, dulciuri pentru copii și brazi de Crăciun. La două familii au fost oferite și sume de bani.

Una dintre familii identificată a fost în Mesteacăn, unde reprezentanții echipelor le-a oferit alimente, dulciuri la copii, un brad, un televizor, haine și o sumă de bani, prin preotul paroh, care se ocupă de introducerea gazului în locuința acesteia (un tată rămas cu trei copii minori după ce soția acestuia a decedat la vârsta de 29 ani).

A doua familie, tot cu trei copii, a fost identificată în Baia Sprie și care până nu demult a trăit într-o casă în condiții improprii, fiind într-o stare avansată de degradare, în prezent fiindu-le asigurată o locuință de către o firmă de construcții. Acestei familii le-au fost cumpărate alimentele necesare sărbătorilor, dulciuri, brad pentru copii și i-au fost oferite haine din partea Asociației „ION al ANEI”.

O a treia familie a fost identificată în Chiuzbaia, familie căreia i-a ars în întregime casa de locuit în ajun de Moș Nicolae și căreia, la înțelegere cu Primăria Baia Sprie, care va sprijini cu materiale de construcție, i-au fost achiziționați 2 mc de cherestea, necesară la începerea construcției unei noi case.

Pe lângă cherestea SC CERELEMN din Baia Mare a donat încă 0.5 mc cherestea.

Echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare, aduce mulțumiri echipelor Smart Boys, Neighbors Team, ASCO CF și Fan Sport, care au fost alături pentru o cauză nobilă în prag de iarnă și de sărbători. De asemenea, se aduc mulțumiri Asociației „ION al ANEI” din Stremț, care a oferit haine celor două familii menționate. Totodată se aduc mulțumiri societăţii CERELEMN pentru gestul făcut.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să aveți sărbători frumoase! Doamne Ajută!

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: „Crăciun în Maramureș”, ediţia a XIII-a

Redactie

VIDEO: Impact violent pe bd. Traian din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT – AUTOTREN filmat pe DN18 prin Moisei și Vișeu de Sus circulând cu 120 km/oră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.