BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Galerie foto: O casă din Leordina a fost salvată de pompierii civili și militari din Ruscova și Vișeu. Coșul neprotejat a fost cauza incendiului

A doua Zi de Crăciun la Leordina din cauza unui coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur, acoperișul unei case a ars pe o suprafață de circa 4 metri pătrați. De asemenea, 8 metri pătrați de perete din rigips de la mansardă au fost deteriorați.

La fața locului au fost pompierii civili de la SVSU Ruscova care împreună cu pompierii militari din Vișeu de Sus, au reușit rapid stingerea focului și limitarea pagubelor.

Având în vedere faptul că majoritatea incendiilor au avut ca și cauză probabilă de izbucnire a incendiului coșul de fum necurățat sau neprotejat termic față de materialele combustibile din jur, pompierii vă sfătuiesc să respectați următoarele măsuri de prevenire a incendiilor:

– curațați coșurile de fum minim de două ori pe an;

– nu utilizați coșurile de fum dacă sunt defecte;

– izolați corespunzător coșurile de fum față de materialele combustibile din jur.

Mai multe informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Şicanare în trafic, bd. București blocat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: Incendiu violent la Ungureni. Proprietara preluată de paramedici

Vasile Dale

RUTIERE: Conducere fără permis și uz de fals la Ilba, pieton accidentat de un şofer băut în Vălenii Lăpușului, bărbat din Botiza reținut pentru săvârșirea în concurs a mai multor infracțiuni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.