BREAKING NEWSRecomandate

A trecut Revelionul 2024 și prin Baia Mare… PE EI ÎI VEDE CINEVA? S-au săturat de gunoaiele și scandalurile de pe Craica (foto)

Au trecut și băimărenii în anul 2024. Cu focuri de artificii în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. A fost frumos, dar gata, a trecut. Pe băimărenii de pe strada Păltinișului îi aude cineva? S-au săturat și pur și simplu nu mai acceptă să fie locuitori ”second hand” ai municipiului. S-au săturat să fie buni doar când sunt alegeri iar apoi să fie uitați.

”Am observat că faceți tot ce puteți ca să ajungă la urechile celor abilitați problemele cu care se confruntă cetățenii. Vă las aici câteva fotografii în care o să puteți vedea priveliștea minunată cu care noi, cei care avem apartamente pe strada Păltinișului din Baia Mare suntem obligați să le vedem, să le trăim, să le mirosim. Zi de zi.

Primăria Baia Mare nici nu își mai aduce aminte de noi!!! Și noi plătim taxe! Și noi plătim impozite! La fel ca băimărenii care au apartamente pe bulevardele principale ale orașului. Mizerie! Multă mizerie!!! Ne dorim liniște!! Ne dorim curățenie!!! Nu ne mai dorim vecini de peste pârâu. Toți aleșii au promis că rezolvă problema. Nu au rezolvat-o niciodată. Din contră au încurajat venirea lor aici, au încurajat construirea cocioabelor ilegale. Au fost și sunt o vacă bună de muls, au fost și sunt o masă de manevră, au fost și sunt o mașinărie de vot folosită de politicieni după bunul lor plac. Poate vom fi și noi băgați în seamă și vom scăpa odată de mizeria care ne înconjoară strada pe care avem apartamentele” este mesajul transmis de un băimărean.

Fotografiile nu mai au nevoie de niciun comentariu:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 2: ACCIDENT GRAV LANGA FOSTA JANDARMERIE – TREI VICTIME, UNA INCARCERATA DUPA UN IMPACT INTRE UN RENAULT SI UN BMW (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN ANGLIA: Sălăjean mort într-un grav accident rutier. Maşina era condusă de un maramuresean, şeful bărbatului din Sălaj

Vasile Dale

Ziua Națională a României: 8 maramureșeni, inclusiv Prefectul, medaliați de Președintele României cu ordinul și medalia ”Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler

Vasile Dale

3 mesaje

Victor ianuarie 1, 2024 at 10:35 pm

Nu face nimeni nimic. In fiecare seara aerul este irespirabil in zona Meda si Păltinisului. Ard cantitati uriase de cabluri ,haine ,mobilier . Si noo vrem o tara ca afară ?

Raspunde
mo ianuarie 1, 2024 at 10:50 pm

veche povestea si lipsita de interes pentru clica din primarie…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.