BREAKING NEWSRecomandate

Agresiuni în familii: Dosare penale și ordine de protecție emise la Sighetu Marmației, Buciumi, Sălsig și Baia Mare

Sighetu Marmației – La data de 31 decembrie 2023, aproape de cumpăna dintre ani, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, ulterior prin plângere, de către o femeie de 59 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul său de 35 de ani, acesta a devenit agresiv fizic şi verbal faţă de apelantă și a amenintat-o.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Șomcuta Mare – În aceeași zi, la ora 18.30, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 44 de ani, din Buciumi, cu privire la faptul că, concubinul acesteia ar fi agresat-o fizic.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 30 de ani și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Secția 3 Fărcașa – Aseară, 01 ianuarie, la ora 20.50, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 64 de ani, din Sălsig, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, concubinul fiicei sale a dezvoltat un comportament agresiv și i-a adresat amenințări, provocându-i o stare de temere.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 41 de ani și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Baia Mare – Tot aseară, la ora 22.00, în timp ce polițiștii Biroului de Ordine Publică efectuau serviciul de patrulare pe strada Pășunii, au fost sesizați direct de către o femeie, care se afla la volanul unui autoturism, cu privire la faptul că fostul său concubin ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, împiedicând-o să apeleze la ajutorul polițiștilor.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului de 19 ani și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Impact violent pe DN18B la intersecția cu șoseaua de centură. Accident și la Seini

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tânăr înjunghiat într-un club din Baia Mare. Agresorul este căutat de poliţie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: NUMAI ÎNTREBĂM – Fiul ”boss-ului” de la OS Poieni este cumva ofițer la SJPI Maramureș, fostul serviciu secret ”Doi și-un sfert”?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.