BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Şoferiţă rănită la Vişeu în noaptea de revelion. Şoferul fugar a fost prins de poliţişti

Accident în noaptea de revelion în noaptea de revelion, la Vişeu. După producerea accidentului, atât şoferul, cât şi alţi trei pasageri din autoturism au coborât şi în loc să acorde primul ajutor femeii rănite au rupt-o la fugă. Echipajele de poliţie au reuşit să-l prindă în scurt timp pe unul dintre pasageri, fiindu-le uşor să ajungă şi la şoferul care a condus maşina vinovată de producerea accidentului.

Ce spune Poliţia

La data de 01 ianuarie 2024, la ora 03.15, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe D.N.18, pe strada Rândunelelor, a avut loc un accident rutier, iar unul dintre șoferi a părăsit locul accidentului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Vișeu de Sus către Borșa, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie de 31 de ani, din Borșa.

După producerea evenimentului, șoferul care conducea autoturismul dinspre Vișeu de Sus înspre Borșa, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În cursul aceleiași zile, conducătoarea auto s-a prezentat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului care a părăsit locul accidentului s-ar fi aflat un tânăr de 20 de ani, din Borșa.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Te-ar putea interesa si

CÂMPULUNG LA TISA: Un bărbat de 60 de ani s-a înecat în Tisa

Vasile Dale

VREI SĂ FACI BANI FĂRĂ SĂ OBOSEȘTI? Fă-te polițist local la Sighetu Marmației (foto)

Vasile Dale

NU CONDUCEŢI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI! Polițiștii rutieri maramureşeni au depistat ieri doi bărbați care s-au urcat beţi la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.