Eveniment

Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii din Ocna Şugatag şi Bogdan Vodă

Ieri, 04 ianuarie, la ora 17.45, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, despre faptul că, fiica sa este ținută în casă de către concubinul său.
În localitatea Sat Șugatag, pe D.N. 18, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 22 de ani din Satulung.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.00, tânăra se afla la domiciliul concubinului său, unde a fost amenințată și agresată fizic de către acesta și tatăl său de 54 de ani.
În urma conflictului, persoana vătămată și-a lăsat telefonul mobil și documentele personale la domiciliul concubinului său, acesta refuzând restituirea lor.
În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbaților și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și abuz de încredere.

Ieri, 04 ianuarie, la ora 10.30, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin plângere de către o femeie, despre faptul că soțul său a agresat-o fizic în data de 01 ianuarie 2024 și a scos-o din locuința comună, împreună cu cei patru copii ai săi.
În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 37 de ani și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziții la o spălătorie auto dar și la domiciliul unui fost preot din Baia Mare. Suspectul anchetat într-un alt dosar și pentru act sexual cu un minor

Vasile Dale

RUTIERE ÎN WEEKEND: 13 maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis

Redactie

ÎN PLINĂ STRADĂ / ACTUALIZARE: Un băimărean a fost săltat de mascații de la crimă organizată de pe bd București. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.