BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun, comuna Poienile de Sub Munte a rămas trei ore în beznă. Pompierii civili au tăiat copacii căzuți pe rețeaua electrică

Intervenție de urgență a pompierilor civili din Poienile de Sub Munte chiar în seara Zilei de Crăciun pe rit vechi. Comuna cea ai mare din Maramureș și cu peste 10.000 de etnici ucraineni au rămas în beznă în această seară pentru trei ore.

Asta după ce vântul puternic din zonă a doborât mai mulți copaci care au căzut peste un stâlp de telefonie dar și peste rețeaua de alimentare cu energie electrică a comunei.

Echipele de intervenție ale Electrica au venit imediat în teren însă din cauza terenului greu accesibil au cerut ajutorul pompierilor civili.

Cu toate că sunt în zi de Mare Sărbătoare Creștină pe rit vechi pompierii civili au lăsat musafirii și s-au prezentat la datorie. După trei ore furnizarea energiei electrice în Poienile de Sub Munte a fost reluată.

Te-ar putea interesa si

APEL LA SIGHET: Reprezentanții unui local oferă recompensă pentru identificarea celui care ”rupe banii” (VIDEO)

Vasile Dale

CU ŢIGĂRILE ÎN GEANTĂ PRIN VIŞEU DE JOS: Un maramureşean a rămas fără autoturism pentru că transporta ţigări de contrabandă

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE – ÎNCĂ UNUL: Antonio, reținut în timp ce voia să plece din țară. Este suspect în dosarul polițistului local bătut în stradă!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.