BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat din Vișeu a condus o mașină beat și fără permis. A distrus și o poartă în Bocicoel

Ieri, 8 ianuarie 2024, patrula din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă a intervenit la un eveniment, semnalat prin apel 112, produs în satul Bocicoel, prin intermediul căruia o femeie a sesizat faptul că o persoană, prin distrugerea porții de acces folosind un autovehicul, a pătruns în curtea imobilului acestuia.

În baza sesizării și a deplasării la fața locului, polițiștii au identificat autovehiculul în cauză și conducătorul auto, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vișeu de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Centrul de Permanență Dragomirești în vederea prelevării de probe biologice de sânge, acesta a refuzat recoltarea.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 30 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, violare de domiciliu și distrugere.

Ce spune instanța

BOTIŞ IONEL ADRIANInculpat

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen., cu reţinerea art. 202 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomire?ti în dosarul de urmărire penală nr. 15/201/P/2024.

În baza art. 223 alin. 2 C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului B.I.A, cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 15/201/P/2024 pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prev si ped de art. 337 Cod penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev si ped. de art. 335 alin 1 Cod penal, violare de domiciliu, faptă prev. și ped. de art. 224 alin 1 Cod Penal și distrugere, faptă prev. și ped. de art. 253 alin 1 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin 1 și 2 și art. 41 alin 1 din Cod Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 09.01.2024 şi până la data de 07.02.2024 inclusiv.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat prin care a solicitat a se dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu azi, 09.01.2024, ora 16.20.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT BAIA MARE: Minor lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Redactie

În parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor din Maramureș, YMCA România demarează programul Junior Entrepreneur Academy

Redactie

FOTO/VIDEO – Trafic infernal din cauza ninsorii pe șoselele Maramureșului. Vine gerul (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Un bărbat din Vișeu de Sus A EVADAT DIN ARESTUL DE LA DOMICILIU și a provocat un acident. Acum este în arestul IPJ – Stiri din Maramures februarie 29, 2024 at 5:09 pm

[…] ARESTAT PREVENTIV: Un bărbat din Vișeu a condus o mașină beat și fără permis. A distrus și o… accidentbaia mareevadaremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresvișeu de susDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.