BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Lacrimi și durere pentru Alexandra, tânăra de 21 de ani ce și-a găsit sfârșitul la Budeşti, în bolidul condus de șoferul beat-criță

Tragicul accident rutier produs în dimineața zilei de 8 ianuarie pe raza localității maramureșene Budești a șocat o țară întreagă. Un autoturism marca Porsche a fost scăpat de sub control, ieșind de pe carosabil și izbindu-se violent de un stâlp de electricitate.

La volanul mașinii se afla Dan Bindiu, director al unei importante firme din Baia Mare și fiu al fostului primar din orașul Cavnic. Testat cu etilotestul de către polițiști, a rezultat că era beat-criță în timp ce conducea bolidul în zorii zilei, pe serpentine. În mașină se mai aflau doi pasageri, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Strâmtura și o tânără de numai 21 de ani din Baia Mare. În timp ce șoferul și pasagerul de 26 de ani au avut noroc să scape cu câteva leziuni, tânăra din Baia Mare nu a avut nici o șansă.

La doar 21 de ani, Alexandra și-a pierdut viața în tragicul accident rutier
„Era studentă la Facultatea de Litere CNUBM din municipiul reședință de județ, unde studia asistența socială, însă avea și un loc de muncă pentru a se susține singură. A lăsat un gol imens în urmă, iar pe rețelele de socializare curg mesajele din partea celor care au cunoscut-o.

În această dimineață trebuia să ne vedem la ore, să-ți atrag atenția că nu au avut prezență 100% acest semestru și tu să-mi spui că pe lângă studiul asistenței sociale ai și un loc de muncă.

Ți-aș fi spus că apreciez tinerii care pot îmbina cele două activități, dar potențialul tău trebuie canalizat acum spre promovarea examenelor din sesiune, ca să te bucuri de o vară frumoasă și liberă înainte de pregătirea lucrării de licență.

Poate am fi vorbit apoi de planurile tale de viitor, dar locul din banca din fața mea, din chiar mijlocul sălii de curs, va fi gol…”, transmite una dintre profesoarele tinerei.

Legea Anastasia în vigoare
Conform noii legislații rutiere intrate în vigoare chiar la începutul acesui an, șoferii care au fost implicați în accidente rutiere mortale fiind sub influența alcoolului sau a alor substanțe interzise nu vor mai beneficia de pedepse cu suspendări. Astfel, în cazul în care șoferul riscă să ajungă după gratii dacă va fi găsit vinovat.

Sursa ActualMM

Te-ar putea interesa si

13 șoferi au rămas pietoni după o acțiune pe DN18 Berbești – Rona de Sus și DJ186 Oncești – Strâmtura

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT / ACTUALIZARE: O persoană a căzut de pe un utilaj la Vişeu de Jos (FOTO)

Vasile Dale

O revoluție în designul casei

Vasile Dale

4 mesaje

Calin ianuarie 9, 2024 at 12:32 pm

Pe cât facem.pariu ca scăpa cu maxim 1 an ?

Raspunde
dan ianuarie 10, 2024 at 1:02 pm

Ce cauta fata intr-o masina condusa de un om beat? La 1% abia se tinea de masina? EA NU A VAZUT CA ESTE BEAT CRITA?

Sint aspecte care trebuie analizate, insa fata nu mai poate raspunde. Teoretic eu as fi dispus analize de singe si victimei, pentru a contura cadrul infractiunii.
Cu toata compasiunea pentru fata, cred ca au colaborat negativ la eveniment. Putea sa refuze sa urce in masina cu un om beat crita.

Raspunde
Avea 2,55 gr/l alcool în sânge și a omorât o fată: Fiul fostului primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respins – Stiri din Maramures februarie 13, 2024 at 10:25 pm

[…] de la Aramis Invest, care a ucis o tânără de 21 ani, avea 2,55 gr/l alcool pur în sânge!!!Lacrimi și durere pentru Alexandra, tânăra de 21 de ani ce și-a găsit sfârșitul la Budeşti, … baia marebudeșticavnicfiu primar cavnicmaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresurmare […]

Raspunde
EXCLUSIV ACTUALMM ȘI VASILE DALE| BOMBĂ: Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic nu era doar beat, ci DROGAT cu patru substanțe interzise când a produs accidentul în care a murit tânăra Alexandra! Noi vă arătăm ceea ce se voia a fi ținut se martie 1, 2024 at 12:04 pm

[…] primar Bindiu arestat la domiciliu. Procurorii au cerut arest preventiv, însă a fost respinsLacrimi și durere pentru Alexandra, tânăra de 21 de ani ce și-a găsit sfârșitul la Budeşti, …EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA BUDEŞTI – O fată de 21 ani a decedat după ce un şofer beat s-a […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.