BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV / VIDEO: Descoperire macabră la Româneşti. Un bărbat a fost mâncat de porci, localnicii i-au găsit capul într-o grădină – ACTUALIZARE


Incident şocant în satul Româneşti comuna Boiu Mare din Maramureş. Două localnice au trăit şocul vieţii lor după ce în grădina unei case au descoperit capul unui bărbat. Imediat au anunţat poliţia, iar zona a fost împânzită de criminalişti. La scurt timp aceştia au descoperit şi corpul bărbatului.

Din primele informaţii se pare că localnicul stătea singur în Româneşti şi după ce ar fi consumat băuturi alcoolice ar fi căzut pe treptele din faţa casei.

În urma căzăturii acesta a murit. Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile de a fi descoperit. Anchetatorii cred că porcii lăsaţi liber ar fi încercat să-l mănânce, l-au târât spre grădină şi astfel s-a desprins capul de corp.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 10 ianuarie, la ora 13.15, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără cap, în localitatea Românești.

La locul evenimentului s-a deplasat echipa complexă de cercetare la fața locului, care a identificat trupul neînsuflețit pe scările unui imobil, iar capul a fost găsit la aproximativ 10 metri, în gradina imobilului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat de 48 de ani din județul Sălaj.

La fața locului s-au deplasat și lucrători ai Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, care au transportat cadavrul la morga spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În urma efectuării acesteia, s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA:  ANM anunţă trei coduri de ploi abundente

Redactie

TRAGEDIE LA ARDUZEL: Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: TIR-uri blocate pe DN 1C Baia Mare – Dej, în Pasul Mesteacăn

Redactie

1 mesaj

Sfârșit tragic pentru un bărbat. A fost mâncat de porcii din propria gospodărie | Foaia Transilvana ianuarie 12, 2024 at 10:08 am

[…] ”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui bărbat de 48 de ani din județul Sălaj. La fața locului s-au deplasat și lucrători ai Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, care au transportat cadavrul la morga spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În urma efectuării acesteia, s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureș, potrivit VasileDale. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.