BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

90 de ani de viață și o viață în slujba învățământului vișeuan

Liceul Teoretic,, Bogdan-Vodă”, din Vișeu de Sus, a avut onoarea vineri, 12 ianuarie 2024, să celebreze, alături de Primăria orașului Vișeu de Sus, pe domnul profesor Nicolae Filip, un nume care este strâns legat de instituția liceală vișeuană. Cu o activitate de dascăl de 42 de ani, din care 15 ani în funcția de director / director adjunct, domnia sa a fost un nume de marcă în învățământul din Vișeu de Sus.

Au fost marcați cei 90 de ani ai domnului profesor în sala de întruniri a Consiliului Local al orașului Vișeu de Sus, alături de familia acestuia, de domnul primar Vasile Coman, de profesori din actuala generație de profesori ai instituției liceale vișeuane și de prieteni și colegi ai domniei sale.

Domnul primar Vasile Coman i-a înmânat o diplomă de excelență pentru contribuția la dezvoltarea educației în orașul Vișeu de Sus, iar doamna director Viorica Hojda i-a conferit o plachetă onorifică și o diplomă de onoare, în semn de recunoștință pentru activitatea profesională deosebită desfășurată în cadrul liceului vișeuan.


Momentul a fost încheiat cu intonarea imnului liceului și a consacratului ,,La mulți ani!” de către grupul coral al Liceului Teoretic,,Bogdan- Vodă”, sub coordonarea domnului pr. profesor Doru Ioan Pop.

Întreaga comunitate liceală îi dorește mulți, sănătoși, fericiți și împliniți ani domnului profesor Nicolae Filip, pentru a se putea bucura de o viață îndelungată și împlinită.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Consilierii locali au ales viceprimarul în persoana Danielei Onița Ivașcu. Au existat trei propuneri

Redactie

DONAŢII: Noi table inteligente în școlile din Baia Mare

Vasile Dale

MARAMUREȘ: Grădinițele din Stremț și Bicaz au încă WC în curte. 4 clase cu predare în limba ucraineană în Baia Mare (3) și Sighetu Marmației (1)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.