BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Scandal uriaş la Liceul de Arte din Baia Mare – Un profesor, vizat într- un dosar de agresiune sexuală a unei minore de 15 ani

Un caz teribil, din martie anul trecut, bate pasul pe loc. Atunci, părinţii unei fete de 15 ani din Baia Mare l-au acuzat pe un profesor de la liceu că ar fi atins-o în zone nepotrivite. Poliţiştii au deschis dosar penal, dar nici până acum nu s-a luat o decizie.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, dar nici până în acest moment nu au luat o decizie în acest dosar, sau nu există persoane puse sub acuzare în cadrul dosarului deschis. Cert este că au audiat mai mulți martori, dar și profesori de la Colegiul de Arte din Baia Mare.

Profesorul se declara nevinovat

În primăvara anului trecut, atunci când profesorul a fost acuzat de către părinții elevei, comisia de disciplină a Colegiul de Arte din Baia Mare a decis monitorizarea și asistarea profesorului la orele de instrument. Profesorul predă și azi în unitatea școlară și se declara nevinovat de acuzațiile care îi sunt aduse și a precizat faptul că acele atingeri erau tehnici de respirație pe care elevii trebuie să le facă la orele de instrument.

Cert este că la nivelul Inspectoratului școlar al județului Maramureș  a mai fost înregistrată o astfel o plângere pe numele profesorului în urma cu aproximativ 4-5 ani.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 27 martie 2023, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de o minoră de 15 ani, despre faptul că, în perioada noiembrie 2021 – martie 2023, ar fi fost agresată sexual în mod repetat de către un bărbat de 50 de ani din Baia Mare.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Te-ar putea interesa si

CICÂRLĂU: Conducea cu o viteză de peste 100 km/h în localitate în timp ce avea permisul suspendat

Vasile Dale

ZI DE VACANŢĂ CU SURPRIZE: Asociaţia Teleleu din Maramureș, Salvamont şi IPJ Maramureş, lecţii demonstrative la Suciu de Sus

Redactie

DESCOPERIRE MACABRĂ: Bărbat decedat, găsit în locuinţa sa din Baia Sprie

Vasile Dale

5 mesaje

elena ianuarie 16, 2024 at 5:47 pm

pentru protectia fetei cenzurati numele ei.

Raspunde
mo ianuarie 17, 2024 at 12:24 pm

si inca nu i-o rupt capu taica-so? sau de-aia si-o permis pedofilu sa-si incerce norocu, ca o vazut ca fizic nu-i amenintat, iar legal poate ii acoperit de cine trebe, ca nah, asta-i realitatea…

Raspunde
Sophia Maria ianuarie 17, 2024 at 8:42 pm

Sunteți cam agresiv, domnule reporter…. Într-un caz, în care vă lipsesc multe date.
În ziua de azi, este foarte ușor să desființăm oameni. În ziua de azi desființăm profesori, medici, polițiști, pentru că, ne este la îndemână, fără să vedem sau să dorim să vedem ce se ascunde în spatele unei acuzații sau ce a determinat cu adevărat acuzația. În acest fel contribuim la deconstrucția societății și așa șubredă.
Sunt mămică de fată, fata mea a studiat cu domnul profesor, și vă spun că, domnul profesor s-a comportat impecabil, mereu. În plus are verticalitate și onestitate. Așa că, la mine nu funcționează replica, ”dacă ai fi tu în locul părinților!”

Raspunde
Adi ianuarie 18, 2024 at 3:10 am

Cum îl cheamă pe profesor? De ce nu-i dați numele.la iubăreț ? Poate nu este de vină, dar măcar ştim ce profesor „armăsar” avem la Liceul de Artă. Şi poate schimbă muzica pe sexologie!

Raspunde
mo ianuarie 18, 2024 at 3:00 pm

in folclorul romanesc este o vorba: sunt doua persoane care spun adevarul :coptii si omu bat..daca a vazut si taica-so mesajul trimis de Romeo wannabe ce altceva mai vrei, sa fie prins in flagrant? esti cu probleme psihice? un agresor sexual isi alege cu grija victima zaludo, tu esti pe un principiu foarte prost in societatea de azi, esti cam autista, traiesti in lumea ta! asta e societatea subreda de care vorbesti? atunci s-o aruncam in aer tui crucea ma-sii de societate in care daca suntem privilegiati ne doare-n cur de restu..hai mars la gara..atata lipsa de empatie fata de un copil…jet oceanic strambo..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.