BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

COD ROŞU DE INTERVENŢIE: Accident cu 13 victime la Ileanda, între care şase ucraineni. Șoferul nevinovat este din Maramureș

Azi noapte, în jurul orei 2.45, pe Drumul Național 1C a avut loc un grav accident în care au fost implicate două microbuze. Vinovat de acest eveniment ar fi fost un bărbat din Ucraina. La faţa locului ISU Sălaj a deplasat 10 autospeciale

Noapte albă în Sălaj. În urma unui eveniment rutier petrecut pe Drumul Național ce face legătura între Baia Mare și Dej a fost activat codul roșu de intervenție.

În accident au fost implicate două microbuze, în care se aflau mai multe persoane. Totul s-a întâmplat la ora 2.43, într-o curbă extrem de periculoasă dintre localitățile Ileanda și Dăbâceni. Un microbuz în care se aflau mai mulţi cetăţeni ucraineni a intrat pe contrasens şi a lovit un alt microbuz condus de un bărbat din judeţul Maramureş.

În urma impactului, au rezultat nu mai puţin de 13 victime. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Sălaj a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență 6 ambulanțe de prim-ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

“Marți noaptea, la ora 2:48, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze. Din primele informații, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dintre care 3 încarcerate. 6 cetățeni sunt de cetățenie ucrainiană”, erau primele informaţii oferite de la faţa locului de către reprezentanţii ISU Sălaj.

“Miercuri, 17 ianuarie a.c., la ora 02.43, pe D.N. 1 C, între localitățile sălăjene Dăbâceni și Ileanda, un bărbat de 33 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sens opus de circulație și ar fi intrat în în coliziune frontală cu un microbuz, condus regulamentar din sensul opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

În urma accidentului, șapte persoane au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora, trei dintre acestea au fost transportate la o unitate medicală din Zalău, iar celelalte patru persoane au fost transportate la o unitate medicală din Dej.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Portar cu toporul printre elevii Liceului ”Petru Rareș” Tg. Lăpuș. A luat de gât un câine cu care liceenii se jucau (imagini șocante) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO/ VIDEO: Trei maramureșeni au intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Se grăbeau spre aeroport (actualizare)

Redactie

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Tuturor femeilor din lume le doresc să fie fericite în fiecare zi, bucurându-se de dragostea și recunoștința noastră iar colegelor mele din politică le transmit, cu emoție, un mesaj sincer : sunteți frumoase, inteligente și puternice!”

Vasile Dale

1 mesaj

mo ianuarie 17, 2024 at 10:55 am

astia fugeau de razbel? soferul 33 de ani?hmm ce combinatii avea asta?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.