Important

AU RĂMAS MAI PUȚIN DE 24 DE ORE PÂNĂ LA MISS UNIVERSITARIA EDIȚIA XIII

În data de 18 ianuarie 2024, începând cu ora 18:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, va avea loc cea de-a XIII-a ediție a proiectului Miss Universitaria! Aici, se va desemna cea mai curajoasă, inteligentă și carismatică studentă din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.
,,Miss Universitaria’’ este o poveste, un proiect de tradiție, în spatele căreia se află Liga Studenților ,,Pintea Viteazul’’, o echipă de oameni dedicați care, timp de 4 luni, au făcut tot posibilul pentru ca acest eveniment să atingă noi culmi.
Fiecare participantă va trebui să demonstreze prin intermediul probelor de dans, originalitate, teatru, cultură generală și defilare, că are toate atuurile pentru a primi titlul de Miss Universitaria.

Evenimentul, aflat la a XIII-a ediție, își propune să poarte publicul într-o călătorie prin timp, începând cu perioada anilor 20, aducându-i în fața cinematografiei din zilele noastre. Tema acestei ediții este HOLLYWOOD, deci, promitem un spectacol pe măsura așteptărilor.

Pe lângă momentele dedicate participantelor, evenimentul va fi completat și de câteva momente artistice surpriză, pregătite atât de echipa de organizare, cât și de echipa Teatrului Municipal Baia Mare.
După eveniment, distracția continuă cu un after party la Club Pasha, invitatul special fiind YNY Sebi. Cei care doresc să participe la eveniment, pot găsi mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook a proiectului: ,,Miss Universitaria’’, unde vor putea să vadă și cele 8 participante din acest an.


Pentru mai multe detalii: Evelin POP, Președinte Liga Studenților ”Pintea Viteazul” [email protected]
0753 694 412

Te-ar putea interesa si

ÎNTRE FASCINAŢIE ŞI RESPONSABILITATE: Precizări din partea IPJ Maramureş privind regimul armelor şi muniţiilor

Redactie

COMERŢ ILICIT SANCŢIONAT ÎN BAIA MARE ŞI SIGHET: Amenzi de 50.000 de lei şi suspendarea activităţii unei societăţi comerciale, în urma unor controale 

Vasile Dale

Târgu Lăpuş: CAMPANIE IPJ MARAMURES – PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.