BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

E OFICIAL: 37,4 milioane lei pentru rețeaua de gaz metan în comuna Bârsana

Prin ordinul de ministru nr. 2452/22.11.2023 s-a declarat eligibil proiectul nostru ”Înființare rețea inteligență de distribuție gaze naturale în comuna Bârsana, județul Maramure, iar ieri prin semnarea contractului de proiectare și execuție, între Comuna Bârsana și asocierea I.R.I.G.C. Întreprinderea de reparații și instalații și gaze și Construcții SRL și HABAU SRL, putem spune că, oficial, vom avea rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în comuna Bârsana.

Tot prin acest ordin s-a hotărât acordarea unei finanțări pentru înființarea unei rețele de distribuție, iar ulterior acordarea altei finanțări pentru extinderea acesteia. Menționăm ca valoarea totală a proiectului de 37.379.419 lei fără TVA.

Obiectivul de investiții a fost depus prin programul guvernamental de finanțare.

Prin acest proiect continuăm să fim perseverenți în implementarea proiectelor având ca scop asigurarea serviciilor de utilitate publică. În continuare, vom iniția toate procedurile necesare pentru obținerea avizelor ca apoi începerea efectiv a lucrărilor.

Sunt recunoscător domnului deputat Gheorghe Șimon care a făcut posibil acest lucru prin aducerea magistralei de gaz în Maramureșul istoric și domnului deputat Gabriel Valer Zetea și domnului senator Sorin Vlasin pentru susținerea acestui proiect până în faza finală. De asemenea, mulțumesc echipei de implementare pentru promptitudine în depunerea acestui proiect și consilierilor locali pentru susținerea necondiționată a acestui proiect.

Cu stimă, Primarul comunei Bârsana

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMATIEI: FEMEIE INCONSTIENTA SALVATA DUPA CE APARTAMENTUL I-A LUAT FOC

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Haos şi în Maramureșul Istoric. Accidente și blocaje pe DN18 în pasul Hera

Redactie

Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus: „Lucrările în orașul nostru continuă”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.