BREAKING NEWSImportant

24 IANUARIE 2024 – Zi nelucrătoare la S.C. VITAL S.A. Se vor asigura servicii de permanență!

Miercuri, 24 ianuarie 2024, casieriile S.C. VITAL S.A. din toate localitățile în care operăm: Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni, Șomcuta Mare vor fi închise. Totodată și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă de  Ziua Unirii Principatelor Române, aceasta fiind inclusă din 2016 pe lista zilelor libere legale din Codul muncii.

Utilizatorii care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le aducem la cunoștință că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată. Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/intrebari-frecvente/cum-pot-plati-factura-s-c-vital-s-a

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550  vor fi preluate fără întrerupere.

Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU ÎN BAIA BORŞA: O maşină a ars ca o torţă (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Impact în Baia Mare, lângă Policlinica Sf. Ioan

Redactie

PERCHEZIŢII: Minore din Constanţa, aduse la “produs” în hotelurile din Baia Mare. 150-400 lei partida de sex

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.