BREAKING NEWSImportantNational

Un maramureşean a vrut să iasă din ţară cu un certificat ITP fals

Un maramureșean este cercetat de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce la controlul de frontieră a prezentat un certificat ITP falsificat.

Sâmbătă, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România un maramureșean în vârstă de 51 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în România. La verificarea documentelor pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că certificatul ITP prezentat la control avea aplicat un autocolant care nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals. De fapt, în urma verificărilor efectuate colegii noștri au aflat că acel certificat ITP al mașinii a fost valabil doar până în iunie 2023.

În cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

Te-ar putea interesa si

E OFICIAL – PRIMUL CAZ: Deținut depistat pozitiv Covid19 la Penitenciarul Baia Mare. El va fi transferat la Spitalul Penitenciar Jilava (actualizare)

Vasile Dale

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” demarează proiectul Nord Universitar. Elevii vor fi informați și sprijiniți în perspectiva viitorului

Vasile Dale

PE TINE TE-AM ALES: Turneu naţional trupa Compact

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.