BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Tragedie în drum spre muntele Athos. Curatorul bisericii de pe Valea Muntelui (Bârsana), accidentat mortal de un TIR (exclusiv foto)

Un maramureşean de 59 de ani din Bârsana şi-a pierdut viaţa azi pe o autostradă din Grecia. Conform informaţiilor noastre bârsăuanul mergea la muncă în Grecia când pe autostradă vehiculul cu care se deplasa ar fi avut pană şi şoferul a tras pe refugiul de urgenţă. Când s-a dat jos pentru a schimba roata, șoferul unui TIR l-ar fi surprins şi accidentat mortal.

Actualizare

Potrivit informațiilor din presa elenă, accidentul s-a petrecut în jurul orei 2.30 pe autostrada Egnatia Odos, lângă Salonic, când un cetățean român în vârstă de 59 de ani a întâmpinat o problemă la anvelopa mașinii sale și s-a oprit pentru a o schimba.

Marmureșeanul a coborât pentru a o schimba când un autotren condus de un bărbat de 56 ani l-a lovit și l-a târât zeci de metri.

Presa elenă spun că că accidentul s-a produs din cauza iluminatului insuficient din zona respectivă.

Șoferul camionului a fost reținut în cadrul anchetei efectuate de Departamentul Poliției Rutiere.

ACTUALIZARE

Conform aparținătorilor șoferul autotrenului ar fi adormit la volan și astfel s-a produs tragedia. Bărbatul din Bârsana mergea spre Muntele Athos unde urma să repare acoperișul unei mânăstiri. Nenorocirea s-a produs chiar în momentul în care maramureșeanul vroia să urce la volan pentru că terminaseră de schimbat roata la care avuseseră pană.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Grav accident la Satu Mare, cinci persoane rănite

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-un apartament de pe str. V. Babeş din Baia Mare – ACUALIZARE

Redactie

TRAGEDIE: Tânăra implicată în accidentul de la Negreşti Oaş a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.