BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / VIDEO: Sighetean arestat preventiv pentru trafic de droguri. Altul a primit control judiciar

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și polițiștii de frontieră ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 29 ianuarie a.c., un tânăr, de 25 de ani, i-ar fi vândut unui alt tânăr, de 23 de ani, aproximativ 4 grame de drog de mare risc (4-CMC), cel din urmă fiind depistat, în municipiul Sighetu Marmației, într-un autoturism, având asupra sa substanța interzisă.

În urma unei percheziții domiciliare, efectuată la locuința celui care ar fi comercializat drogurile, a fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de grame de 4-CMC (drog de mare risc), precum și alte mijloace de probă.

La data de 30 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 tineri.

La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului de 25 de ani, față de care a fost formulată propunerea.

Cu privire la cel de al doilea tânăr, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: AL TREILEA CADAVRU DESCOPERIT – O femeie a fost găsită fără viață pe bd Independenței din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

DISTRUGERE ȘI FEMEI AMENINȚATE – Jandarmii au intervenit în Baia Sprie (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Pistolarul din Șișești ar fi venit din Anglia pentru că ar fi știut că iubita îl înșeală. Arma ar fi aruncat-o în Săsar apoi s-a predat

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV: Șofer din Vișeu de Sus prins în trafic cu droguri în mașină de polițiștii de frontieră – Stiri din Maramures februarie 1, 2024 at 11:52 am

[…] FOTO / VIDEO: Sighetean arestat preventiv pentru trafic… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.