BREAKING NEWSImportant

„Starurile Viitorului” – O Simfonie a Talentelor la Teatrul Municipal Baia Mare

La Teatrul Municipal din Baia Mare va avea loc un eveniment muzical remarcabil, sub numele de „Starurile Viitorului”. Cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, al   Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș și al Primăriei Municipiului Baia Mare, acest concurs se anunță a fi cel mai spectaculos eveniment de muzică vocală pop și folclor din nordul României.

Evenimentul se bucură de prezența unui juriu de excepție, alcătuit din personalități marcante ale industriei muzicale: Monica Anghel, Paula Seling, Adrian Enache, Virginia Irimuș, Nora Deneș, Petrică Mureșan și Anuța Iuga. Cu experiența și cunoștințele lor, jurații vor oferi feedback constructiv și vor descoperi perlele artistice ale viitorului.

Teatrul Municipal Baia Mare va găzdui acest eveniment în data de vineri, 2 februarie, începând cu ora 10:00. Deschiderea concursului va fi un moment memorabil, marcat de un spectacol special, ce promite să captiveze publicul încă de la primele acorduri.

Asociația Starurile Viitorului, reprezentată cu pasiune și dedicare de Vlad Covaci și Alina Moldovan, stă la baza organizării acestui eveniment de amploare. Cu experiență vastă în domeniu, aceștia au pus la punct fiecare detaliu pentru a asigura succesul și impactul pozitiv al „Starurilor Viitorului”.

Așadar, iubitorii de muzică și cei dornici să descopere noi talente sunt invitați să participe la acest eveniment cultural ce aduce în prim-plan strălucirea viitoarelor staruri muzicale din nordul României.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Şeful de la Arme şi un fost subaltern, săltaţi de DNA (ACTUALIZARE)

Redactie

Deputații liberali Călin Bota și Florin Alexe l-au interpelat pe ministrul Economiei pe tema ecologizării perimetrelor miniere închise din Maramureș

Vasile Dale

PORNOGRAFIE INFANTILĂ MARAMUREȘ: Doi soți din Cicârlău și-au abuzat sexual fetița și alte trei fete

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.