BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Telenovela cailor declaraţi furaţi. Maramureşeanul spune că i-a cumpărat cu 5.000 de lei

Reporterii PresaSM au luat legătura cu maramureșenii acuzați de către doi sătmăreni că le-au furat caii în plină zi, din zona Tășnadului. Unul dintre sătmăreni a spus că animalele au fost urcate într-o autoutilitară înmatriculată în județul Maramureș. Familia din județul Maramureș susține că animalele, respectiv o iapă și un mânz, au fost cumpărați cu 5.000 de lei de la un sătmărean, care i-ar fi ajutat inclusiv să îi urce în autoutilitară.

Maramureșenii au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 și au sesizat chiar ei Poliția pentru a clarifica întregul context. Aceștia spun că au fost ajutați inclusiv de către unul dintre proprietari să urce animalele în autoutilitară.

”Eu am cumpărat animalele de la fratele persoanei care a făcut anunțul cum că am fi furat iapa și mânzul. Avem și un contract de vânzare/cumpărare sub semnătură privată. Am plătit 5.000 de lei, cu acte în regulă. Chiar persoana de la care am cumpărat caii ne-a ajutat să îi urcăm în mașină, doar nu suntem nebuni să îi furăm. Noi cu asta ne ocupăm, cu creșterea și vânzarea animalelor. Noi credem că poate nu le-a convenit suma și au vrut mai mulți bani și de aceea au spus că i-am furat. Suntem șocați, sincer”, au spus maramureșenii pentru PresaSM.

Cert este faptul polițiștii vor fi cei care vor face lumină în acest caz, urmând să stabilească întregul context și să dispună măsuri în consecință.

sursa PresaSM

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Cascadorie la Săcălăşeni. Maşină cu roţile în sus după ce s-a izbit de un podeţ

Redactie

ACTUALIZARE 4 / INCIDENT ŞOCANT ÎN SIGHETU MARMAŢIEI: Un bărbat şi-a înjunghiat fosta partenera de viaţă. Femeia a murit pe masa de operaţie

Vasile Dale

DOAR ZICEM CĂ INTERVENIM CA-N OCCIDENT: Zeci de băimăreni și-au rupt mâinile și picioarele pe derdelușurile de pe trotuare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.