BREAKING NEWSImportant

Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papana” Baia Mare: Înscrieri pentru sezonul de zbor 2024!

În perioada 22 Ianuarie – 23 Februarie 2024, Aeroclubul României organizează sesiunea de înscrieri pentru cursurile teoretice şi practice în vederea obținerii licenţelor de paraşutist, pilot planor, pilot avion ultrauşor şi pilot avion PPL(A).

Puteți accesa pagină cu detaliile legate de cursuri la următorul LINK.

Puteți începe procedura de înscriere la urmatorul LINK.

Puteți accesa pagină de întrebări frecvente legate de curusuri AICI sau, puteți începe interacțiunea cu asistentul virtual al Aeroclubului României, care va încerca să va lămurească rapid.

Informații esențiale

Elevii cu vârsta cuprinsă între 15 ani împliniţi și 23 de ani neîmpliniți sunt eligibili pentru cursurile subvenționate la planor și parașutism.

Înscrierile la cursurile subvenționate se vor face online.

Cursurile teoretice se vor efectua în sistem hibrid, atât online, cât și fizic, în perioada februarie – aprilie, iar modulul practic (de zbor/salt cu paraşuta) va începe în luna mai.

Perioada de înscrieri de anul acesta va fi cuprinsă între 22 ianuarie și 23 februarie.

Pentru zborul cu avionul inscrierile de fac la Aeroclubul Teritorial Baia Mare cu sediul in Tautii Magheraus Str 66 nr 5. De asemena cu titlu de nouate organizam din 2021 si cursuri de pilot avion PPL pentru cei dornici sa experimenteze experienta zborului cu motor sau care vor sa porneasca o cariera in aviatie.

Vă așteptăm cu drag la zbor!

Detaliile despre condiții, desfășurarea cursurilor, documentele necesare pentru înscrieri și locațiile unde se vor desfășura cursurile se pot consulta pe site-ul nostru

https://aeroclubulromaniei.ro/

https://legitimare.ar.ro/

Foto: Aeroclubul Baia Mare

Te-ar putea interesa si

Jandarmii maramureșeni continuă seria acțiunilor preventive în școlile din județ

Redactie

EVENIMENT: „Crăciun în Maramureș”, ediţia a XIII-a

Redactie

EXCLUSIV: ULTRAJ – Polițist lovit cu bolovani pe Pirită transportat la UPU SMURD. S-au tras 2 focuri de armă. Mascații de la Poliție și Jandarmerie scotocesc zona (actualizare 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.