BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

ACŢIUNE RUTIERĂ: 80 de vitezomani sancționaţi pe mai multe drumuri din judeţ

Astăzi, 02 februarie, polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune rutieră pe linie de viteză. Actiunea s-a desfășurat pe D.N. 18 Giulești – Sighetu Marmației – Rona de Sus, D.J. 186 Vadu Izei – Dragomirești și D.N. 19 Sighetu Marmației – Săpânța, pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 52.845 de lei .
80 dintre sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 5 permise de conducere pentru depășirea vitezei legale.

La buna desfășurare a acțiunii au contribuit polițiștii Biroului Rutier Sighetu Marmației, ai Formațiunii rutiere Dragomirești, Secția 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag și Sectia 6 Poliție Rurală Sarasău.

Serviciul Rutier – Ieri, 01 februarie, în jurul orei 12.00, polițiștii au oprit pentru control un moped condus pe D.N.18, în localitatea Rona de Sus.

          La volan a fost identificat un bărbat de 57 de ani, din Rona de Jos. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

P. P. C. Recea –  Ieri, 01 februarie, la ora 13.10, în timp ce polițiștii efectuau o acțiune pe linie rutieră pe D.N. 1C, în localitatea Recea, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din Satulung.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, șoferul are permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Seini – Aseară, la ora 21.15, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus dinspre Seini înspre Baia Mare, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat. La intrare în localitatea Ilba, autoturismul a fost oprit, iar la volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile polițiștilor maramureșeni pe linie rutieră

Ieri, 01 februarie, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu Biroul Rutier Baia Mare au desfășurat o acțiunie rutieră pe raza municipiului, pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, din care 13 pentru neacordare de prioritate pietoni, în valoare totală de 11.880 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 14 permise de conducere, din care 13 pentru neacordare prioritate pietoni.

De asemenea, polițiștii din Baia Sprie au desfășurat o acțiune rutieră pe linie de viteză. În cadrul acesteia au fost verificate zeci de autovehicule participante la trafic.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea unui permis de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ: Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Maramureș, s-a stins din viață în cursul nopții trecute

Vasile Dale

BAIA MARE: Contrabandist prins în flagrant de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice. Avea în maşină 2.500 pachete cu ţigări

Redactie

DIN NOU ALCOOLUL LA VOLAN: A lovit cu maşina un gard, apoi o un autoturism parcat, în final s-a oprit în poarta unei case

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.