BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Două femei au fost bătute de concubini în Baia Mare. Lovită a fost și fiica uneia dintre victime

Baia Mare – La data de 02 februarie, la ora 20.10, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 26 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că are un scandal cu concubinul său.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că ar fi fost agresată fizic și amenințată de către concubinul său de 31 de ani.

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

De asemenea, aseară, 03 februarie, la ora 22.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 18 ani, despre faptul că, concubinul mamei sale provoacă scandal.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că mama apelantei de 43 de ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său de 48 de ani, iar în momentul în care apelanta a intervenit pentru aplanarea conflictului, ar fi fost și ea agresată fizic de bărbat și i-ar fi distrus telefonul mobil.

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Ulmeni – Ieri, 03 februarie, la ora 17.40, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 49 de ani, din Arduzel, despre faptul că soțul său de 54 de ani, a amenințat-o.

În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA UNGURENI: O familie a ajuns la spital după ce au plonjat cu ATV-ul într-un râu

Redactie

GALERIE FOTO: Impact între două autoturisme pe bd. Republicii, două victime (ACTUALIZARE)

Redactie

SPJ Salvamont Maramureș, schimb de experiență în Tirol

Redactie

1 mesaj

EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinului acesteia. A stat o zi în arestul POLIȚIEI, dar procurorii l-au lăsat liber – Stiri din Maramures februarie 25, 2024 at 1:55 pm

[…] VIDEO: Două femei au fost bătute de concubini în Baia Mare. Lovită a fost și fiica uneia dintre… agresiunebaia marefemeie bătutămaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.