BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Mai multe gospodării afectate de inundaţii în Borşa

Pompierii maramureşeni intervin la această oră la evacuarea apei din curtea unei gospodării de pe str. Victoriei din Borşa. Derrpecizat că până în prezent sunt afectate 10 gospodării în 3 zone din Borşa.

Maramureşul se află sub COD GALBEN de intensificări ale vântului până în dimineaţa de 6 februarie, ora 10.
Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, precipitații moderate cantitativ la munte. Pe parcursul zilei de luni (5 februarie), vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării.

La munte vor fi rafale de 70…100 km/h, iar în Transilvania, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei viteza vântului va atinge 65…75 km/h. În Crișana, Maramureș, Dobrogea, local în Banat și Moldova și în restul Olteniei și Munteniei vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55…60 km/h.

În zona de munte temporar vor fi precipitații moderate cantitativ (15…20 l/mp). Vor predomina ploile, determinând topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la peste 1700 m va ninge viscolit.

Va urma un alt COD GALBEN pentru intervalul 06 februarie, ora 10 – 07 februarie, ora 10. În intervalul menționat, în nordul Crișanei, în Maramureș și Dobrogea, în nord-estul și estul Munteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Moldova, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…60 km/h.
La munte, vântul va avea viteze de 70…80 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali rafalele vor fi de 90…100 km/h.

Te-ar putea interesa si

INFO TRAFIC: Zapada pe drumurile nationale si judetene. 82 cm de omat la Firiza. Brazi cazuti pe DJ186 (foto/video)

Vasile Dale

DELICTE SILVICE: Peste 180 mc material lemnos confiscat de poliţişti şi amenzi de 64.000 de lei

Vasile Dale

ARDUSAT / ACTUALIZARE: Mașină ieșită în decor. S-a oprit în câmp cu roțile în sus (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV VIDEO: DN18, inundat pe porțiuni importante în satul Tisa. Probleme și la Borșa – Stiri din Maramures februarie 5, 2024 at 9:55 pm

[…] FOTO: Mai multe gospodării afectate de inundaţii în… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.