BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Mamă şi fiică, salvate de jandarmi. Maşina se ţinea într-un copac gata să cadă în barajul Firiza

Azi, 6 februarie, în jurul orei 09.00, în timp ce se deplasau pe drumul județean DJ 183 spre executarea unei misiuni în zona Firiza, doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au observat o mașină ieșită în decor. Au oprit imediat pentru a verifica ce s-a întâmplat și pentru a acorda ajutor persoanelor aflate în interiorul acesteia.

În mașină se aflau două femei, mamă și fiică cu vârste de 28 și 60 de ani. Mama, pasageră pe scaunul din dreapta, era în imposibilitatea de a ieși din mașină deoarece portiera era blocată de copacul lângă care derapase mașina. Deși poate părea paradoxal, am putea spune că acesta a fost un noroc, întrucât mașina se oprise pe marginea unei prăpăstii.

Jandarmii au intrat în mașină și au ajutat-o pe femeie să iasă pe ușa șoferului. Foarte speriată, dar fără să fie rănită, femeia le-a mulțumit jandarmilor pentru gestul lor.

Fiica femeii, conducătoarea autoturismului, le-a relatat jandarmilor că din cauza stratului gros de polei care se depusese pe carosabil, mașina a derapat și a ieșit în decor.

Tuturor cetățenilor care intenționează să parcurgă un anumit traseu li se recomandă să verifice starea vremii și condițiile meteorologice din zonele în care se deplasează și să se asigure că au echipamentul și pregătirea necesare pentru a parcurge zonele propuse.

Jandarmii maramureșeni sunt la datorie și rămân aproape de cetățeni pentru a le oferi sprijin ori de câte ori este nevoie.

Te-ar putea interesa si

TÂLHĂRIE CALIFICATĂ: Reţinut după ce au furat două inele de pe degetele unei bătrâne

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ: O bătrână de 80 de ani care trăieşte singură în vârf de munte a fost anunțată moartă prin 112

Redactie

FOTO, VIDEO: Un nesimțit ce transporta și arunca ilegal gunoi pe un teren din zona Doboieș a fost prins de polițiștii locali și amendat cu 7 mii de lei. Autoutilitara nu avea nici ITP și nici RCA valabile

Redactie

2 mesaje

dfds februarie 6, 2024 at 3:24 pm

Unde si cum ne putem informa daca este sau nu polei? Au iesit utilaje tardiv. Din nou! Ei ar trebui sa stie inaintea noastra si sa ne informeze din timp.

Raspunde
lesc februarie 7, 2024 at 9:05 am

daca sunt in jur de 0 grade sau sub, si e umed afara, poti fi sigur ca este polei pe alocuri. nu o sa-ti spuna nimeni. Iti folosesti ochii si mintea si conduci preventiv, mai ales in curbe. Fara frane si viteza mare, doar frana de motor, si viteza redusa. E bun simt

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.