BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO BORȘA: Protejați-vă singuri bunurile, polițiștii din Borșa nici cu imagini video nu au identificat hoțul (actualizare)

SIGURANȚĂ și ÎNCREDERE! Poliția Borșa încă nu i-a identificat! Duminică seara, un individ se coboara rapid dintr-un vehicul, se îndreaptă spre o mașină parcată și smulge antena. Se urcă rapid în vehicul și pleacă. Totul a fost filmat! Blocul 11, strada Independenței, cartierul Baia Borșa, oraș Borșa, Maramureș.

Poliția a fost sesizată însă până la această oră autorii au rămas neidentificați. Păgubitul ne-a transmis imaginile pe care le facem publice! Dacă îi recunoaște cineva este rugat să le spună și domnilor polițiști.

Doar singuri ne putem apăra bunurile, doar NOI îi putem identifica și doar NOI îi putem da polițiștilor.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La sediul Poliției Borșa s-a prezentat un persoană care nu a depus sesizare pentru infracțiunea de furt. Persoana păgubită poate sesiza polițiștii despre acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș (miercuri, 14 februarie – ora 14.30)

Urmare a articolului apărut în mediul on-line cu titlu „VIDEO BORȘA: Protejați-vă singuri bunurile, polițiștii din Borșa nici cu imagini video nu au identificat hoțul”, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

”Poliția orașului Borșa s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 20 de ani și persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 17 ani.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi sustras antena de pe autoturism cu intenția de a glumi și ar fi restituit-o părții vătămate. În urma probatoriului administrat, nu reies elemente care sa contureze infracțiunea de furt calificat” este comunicatul oficial al Poliției Maramureș.

Un băimărean a prins singur hoțul și l-a predat polițiștilor

Ieri, 11 februarie a.c., un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea faptei de furt calificat, după ce a fost surprins de persoana vătămată aflându-se în curtea imobilului, având asupra sa bunuri care îi aparțineau.

O patrulă de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificate atât persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 64 de ani, cât și persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 23 de ani, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

Polițiștii de investigații criminale efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Hoață din Sălaj prinsă la furat în Strâmtura

Polițiștii din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă au probat activitatea  infracțională a unei femei în vârstă de 34 de ani din județul Sălaj, bănuită că ar fi profitat de lipsa proprietarilor din două imobile localizate în localitatea Strâmtura și au sustras diferite sume de bani. Ieri, 11 februarie a.c., aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Astfel, a fost dispusă extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea în concurs a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat și două infracțiuni de furt calificat, urmând să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale.

Pentru a nu fi victima unor astfel de fapte, polițiștii recomandă să acordați o mare prudență atunci când părăsiți locuința, chiar dacă este pentru scurt timp. Evitați să lăsați ușa imobilului deschisă pentru a nu permite accesul vizitatorilor nepoftiți. De asemenea, instituirea unui sistem de supraveghere sau de alarmare poate fi utilă pentru asigurarea perimetrului locuinței.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – ”El a sărit să mă lovească. Eram cu fetița de 5 ani în mașină. A îmbrâncit o polițistă. Vă trimit imaginile”! Reacția borșeanului acuzat că ar fi vrut să calce cu bolidul de lux un alt bărbat

Vasile Dale

TRASE LA INDIGO / ACTUALIZARE: Accidente rutiere pe DN18 la Tăuții de Sus și DN1C, la Stejarul (FOTO)

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a decis sancțiuni pentru angajații de la Blocul Alimentar: unul concediat, altul și-a dat demisia

Vasile Dale

1 mesaj

Ce? februarie 13, 2024 at 7:26 am

Ce nu intelegeti ca aia is platiti? Ce nu intelegeti ca acolo este mafie in toata regula?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.