BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Polițist din Baia Mare agresat fizic în timpul intervenției! Agresori încătușați

A fost scandal ca-n filme pe o stradă din Baia Mare în miez de noapte. Un echipaj al poliției a intervenit pentru aplanarea conflictului. Totul a început de la muzica ce bubuia într-un apartament. Vecinii au cerut sprijinul poliției. Doar că la fața locului, doi bărbați și duă femei au început să înjure și să amenințe polițiștii.

Când au vrut să îl încătușeze pe un individ, o altă persoană a sărit și l-a lovit pe polițist. Au fost solicitate întăriri, astfel că într-un final, cei doi bărbați și cele două femei au ajuns la sediul Poliției Municipiului Baia Mare. Nu doar polițistul a fost agresat, ci și un vecini al scandalagiilor.

Ce spune Poliția

La ora 23:05, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în scara unui bloc de pe strada Hortensiei, are loc un scandal.

La fața locului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, precum și un bărbat de 61 de ani și două femei de 23 respectiv 46 de ani.

Aceștia au devenit agresivi verbal, iar tânărul de 27 de ani, a devenit și agresiv fizic față de polițiști, motiv pentru care a fost imobilizat pentru a fi condus la autospeciala de politie. În acel moment una dintre persoanele identificate la fața locului a agresat fizic unul dintre polițiști. Acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru imobilizarea persoanelor agresive și pentru conducerea la sediul poliției a tuturor persoanelor implicate în eveniment au intervenit mai multe echipaje de poliție.

De asemenea, în urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 61 de ani, ar fi agresat fizic un vecin, respectiv un bărbat de 54 de ani, care i-ar fi solicitat să nu mai facă scandal în locuință și să reducă volumul muzicii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaz la Coroieni. Președintele Ionel Bogdan și primarul Gavril Ropan au semnat contractul de execuție

Redactie

ŞOFERII SE REVOLTĂ: Bătaie de joc pe tronsonul de drum în lucru din zona podului de la Ardusat. Șmecherii “păcălesc” semaforul în turmă, autoritățile se fac că plouă

Redactie

FOTO: Un incendiu a distrus un adăpost de animale din Ruscova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.