BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE LA DUMBRĂVIȚA – Violonistul Gabi Stângău a decedat după ce s-a lovit cu un ATV de un stâlp din beton (exclusiv foto)

Tragedie astăzi după amiază pe un drum județean din localitatea Dumbrăvița, Maramureș. Muzicantul maramureșean Gabriel Stângău (violonist) și-a pierdut viața în jurul orei 14.30 după ce a pierdut controlul ATV-ului cu care circula, a intrat într-un șanț și s-a lovit de un stâlp din beton.

Toate eforturile depuse de medicii echipajelor SMURD și ale Ambulanței de a-l resuscita au fost zadarnice. Au fost nevoiți să declare decesul artistului.

Pe pagina de socializae a postat în jurul orei 14 o fotografie cu el pe un ATV. Se pare că acesta este și vehiculul cu care a fost implicat în accident.

Aseară, artistul a fost la o petrecere la Perla Cosăului, unde a susținut un concert. La eveniment a fost prezentă și Andra. De altfel, artistul a transmis în direct o parte a concertului susținut de Andra.

Artistul este originar din Borșa, Maramureș. A studiat la Liceul de Arte Baia Mare și acum trei zile și-a serbat ziua de naștere.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 17 februarie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Dumbrăvița.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Sursa foto principal: facebook.com

Te-ar putea interesa si

COVID-19, BUDEȘTI: Dorința ”preotesei” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă infectez!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut trei plângeri

Redactie

DOUĂ ACŢIUNI SALVAMONT / VIDEO: Este căutat un ucrainean rătăcit în munţi dar şi doi bărbaţi plecaţi la cules de ciuperci. Alți 4 ucraineni găsiți întâmplător – ACTUALIZARE

Redactie

Intervenţie Salvamont cu final trist. Un bărbat a decedat în zona minei Cavnic (video)

Redactie

7 mesaje

mo februarie 17, 2024 at 7:34 pm

si unora le trebuie sa conduca moto cu „B”..

Raspunde
Lex februarie 17, 2024 at 9:21 pm

Condoleanțe. ATV urile alea îs sicrie pe 4 roti. Nu ai nici o protecție și nici o șansă dacă se întâmplă ceva.

Raspunde
Andrei februarie 17, 2024 at 10:14 pm

Pact. Era un baiat bun. Condoleanțe familiei. Accidente se intampla zilnic dar pana la urma iei asumi când te urci pe un ATV. Din pozele prezentate se vede ca roata din spate este strâmbă. la un impact frontal cu un gard nu prea are cum sa se rupă brațul ce tine roata. Părerea mea este ca s-a intmaplat ceva înainte sa se lovească de gard. Poate greșesc. Este doar o părere personală. Mare păcat.

Raspunde
Iugas februarie 18, 2024 at 12:24 pm

Pantalonasi de treling si vestuta. Ce se poate intampma?

Raspunde
Anonim februarie 18, 2024 at 2:35 pm

Condoleanțe familiei!!! Problema nu sunt autoturismele, motociclete sau atv-uri, problema ce-a mai mare este piesa care conduce și manevrează aceste mijloace de transport sau agrement…. Necazul și mai mare când își pierde viața oameni nevinovați ……

Raspunde
GERY februarie 18, 2024 at 9:07 pm

Les amis de France, Sylvie & Sylvie sont très tristes pour cette tragédie et présentent leurs condoléances à la famille
et à sa jeune épouse Diana qu’elles soutiennent de tout leur cœur ainsi qu’à ses parents et particulièrement leur amie Maria.
Ce sont vraiment des machines infernales qui ôtent la vie en pleine force de l’âge au talentueux Gabriel qui est parti rejoindre les étoiles.
Nous sommes à leurs côtés dans leur peine et les embrassons affectueusement depuis Paris.
Sylvie & Sylvie

Raspunde
Moment impresionant! La înmormântare, pentru ultima dată, toate viorile au cântat pentru Gabi Stângău – Stiri din Maramures februarie 21, 2024 at 10:10 pm

[…] plină de durere pentru familia și apropiații lui Gabi Stângău. Violonistul a fost condus astăzi pe ultimul drum. Ceremonia a avut loc la ora 13.00 și a fost […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.