Sport

Locul I național la șah pentru un jandarm maramureșean

Jandarmeria Maramureș se mândrește cu o nouă reușită sportivă a unui cadru militar, de data aceasta la șah. Este vorba despre colegul nostru locotenent colonel Văsuț Zaharia care în perioada 12- 16 februarie 2024 a participat la Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne reușind să obțină două locuri pe podium: locul I la turneul Șah Blitz categoria legitimați și locul al II- lea la Campionatul de Șah, categoria senior calificat. În cadrul acestei competiții au participat peste 50 de jandarmi, polițiști sau pompieri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din toate colțurile țării.
Această reușită nu este însă singulară. Pasionat de șah încă de mic, colegul nostru a reușit să obțină locuri fruntașe cu fiecare campionat organizat la nivelul M.A.I. de-a lungul timpului.
Mai mult decât atât, pasiunea sa de jucător s-a transformat în dorința de a-i iniția și pe alții în jocul minții, astfel încât din anul 2017 a deschis Clubul de Șah pentru copii,,,Tinere speranțe” Baia Mare.
Îl felicităm pentru obținerea acestor frumoase rezultate în cadrul Campionatului de Șah, dorindu-i ascensiune continuă în practicarea acestui antrenant sport – șahul și în obținerea cât mai multor trofee.

Te-ar putea interesa si

Rezultate notabile pentru CSO Borșa în Cupa României la Hand to Hand Sport (foto)

Vasile Dale

PREMII FAIR PLAY – Au fost premiați campionii disciplinei din fotbalul maramuresean

Vasile Dale

VICTORIE ZDROBITOARE PENTRU JUNIOARE: ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 – Asociaţia Athletic CS United Bihor U15 6-1 (4-1)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.