BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Ultimele clipe din viața elevului de 13 ani, mort pe terenul de fotbal. A început să se simtă rău după un energizant

Un sportiv de 13 ani a murit subit chiar pe terenul de fotbal. Tragedia s-a întâmplat într-o localitate din Bistriţa Năsăud, iar băiatul tocmai ieşise de pe teren când i s-a făcut rău. Martorii dau vina pe o băutură energizantă cu care tânărul s-ar fi răcorit după meci.

Totul s-a întâmplat în localitatea Maieru din judeţul Bistriţa. Băiatul în vârstă de 13 ani a participat la un antrenament de fotbal, un antrenament uşor – spune antrenorul lui. După încheierea acestui moment, antrenorul i-a lăsat pe copii pe teren.

Băiatul de 13 ani, potrivit martorilor, ar fi consumat o băutură energizantă şi în scurt timp, în jurul orei 18 a început să se simtă rău. A început să tremure, îl durea un picior, iar starea lui s-a agravat foarte rapid. A fost trimis la faţa locului echipaje medicale de la Sângeorz Băi.

Medicii au încercat să îl resusciteze pe băiat, însă din păcate în cele din urmă au fost nevoiţi să declare decesul. 

Sursa: ObservatorNews.ro.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: BEAT CRITA, UN SOFER A ZBURAT CU MASINA PRIN DOUA CASE DIN VISEU DE SUS SI S-A RASTURNAT. PADURARUL DE LA VOLAN S-A ALES CU DOSAR PENAL (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

SĂCĂLĂŞENI: Oamenii mor de COVID-19, locuitorii comunei sunt îndemnaţi să se trateze cu gargară cu apă sărată şi cu lapte acru

Redactie

CÂINELE POLIŢIST ŞTIE ŞI CÂND MINŢI: Teba a soluţionat un caz de aşa-zis furt petrecut la Sălsig

Vasile Dale

1 mesaj

Vasile februarie 23, 2024 at 12:15 pm

”localitate din Bistriţa Năsăud”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.